Nejste přihlášen/a.
Prosim poradte, doma chci zrusit dvojzasuvku viz. foto a kvuli umisteni skrine, ji chci jen prikryt vickem, poradite prosim nekdo co s tim? Je mozne kabely jen zaizolovat? pripadne spojit svorkami, cokoladou, ktere?
Dekuji Jakub
1) Vypněte jistič pro tuto zásuvku, pokud si nejste jist tak raději hlavní
2) Odpojte jednotlivé drátky
3) Odšroubujte zásuvku
4) Propojte wago svorkou vždy stejnou barvu drátu. Celkem tedy budete mít 3 samostatné wago. Pokud je nespojíte, tak Vám v bytě nepůjde další zásuvka která je připojena za touto.
5) Zakryjte krabičku víčkem
Podle počtu vodičů předpokládám,že jde o průchozí zásuvku,která propojuje všechny ostatní zásuvcky.Slouží tedy současně jako svorkovnice.Rozpojením drátů se může stát,že přestanou fungovat ostatní zásuvky v bytě,nebo třeba jen v této místnosti.Pak by bylo nutné použít svorky a propojit jednotlivé barvy vodičů a krabici zakrýt nejlépe plastovým víčkem.,
JABRAKA
Ano, tak by to mohlo být ... to co je společné opět aby bylo společné. Ale jak znám sebe bych si s tím hlavu nelámal, skříň asi nebude až na zdi.
také bych nerval skříň na zeď, může to tam nevětrat a plesnivět..
doplněno 17.07.14 13:24:já dokonce mám do parket přivrtánu lištu = doraz za nábytkem, aby nešel dát blíže ke stěně...neb mi také jeden roh plesnivěl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.