Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, budeme dělat novou střechu a chtěl bych se zeptat jáké máte zkušenosti stouto flii nonstopstavebniny.cz/...
díky za odpověďi.
Teď řeším také střechu.
Folie, latě a tašky. (Bramac Max nebo Filko)
Nabídka č.1. Bramac pro plus
Nabídka č.2. Noroc 135
V poptávce jsem požadoval folii, abych mohl dodatečně pokračovat ve vytvoření/ dostavbě podkroví. Zítra pán dojde proto, že mám dvě stejné nabídky (cena) ale jiný výrobce. Váhám zda Filko nebo Bramac (od Bramacu jsem dostal velice dobrou nabídku).
K folii Noroc 135 nemám žádné technické informace. Na webu jsem našel jen prodejce.
Ta folie ,to je opravdu to nejlevnejsi na trhu, opravdu igelit s dirkami,nebrat.
doplněno 14.07.14 21:28:pokud se nepletu tato folie je nekontaktni,nesmi prijit do styku s izolacemi,pokud nehodlate v budoucnu zateplovat strechu, tak snad by se hodila, ja bych ji ale nebral.
doplněno 14.07.14 21:38:Rad bych pomohl,s touhle folii jsem jeste nedelal, zalezi na co ji vlastne chcete,neznam skladbu vasi strechy , krytinu a nevim zdali budete zateplovat strechu
Folie, latě a tašky. (Bramac Max nebo Filko)
V poptávce jsem požadoval folii, abych mohl dodatečně pokračovat ve vytvoření/ dostavbě podkroví.
Tak se divim ze vam nabidli nekontaktni difuzni folii,prece bramac ma primo difuzni folie na svoje vyrobky, u te nekontaktni se nesmi izolace dotykat zatepleni , hrozi stanovy efekt a nasledne zatekani ale co jsem cetl pred chvilkou na jinem foru , tak ta druha difuzka je takovy stred, neni nejlepsi ,ale neni spatna, ale nemam to ze svych skusenosti.
Tak teď jsem z toho JELEN
1.Taška Branac Max – folie Bramac PRO PLUS
Lze nebo nelze dodatečně dělat podkroví – izolace s dorazem na folii?
Taška Filko - folie Noroc 135
Lze nebo nelze dodatečně dělat podkroví – izolace s dorazem na folii?
U kazde folie je se treba podivat jestli je kontaktni, ci nekontaktni, u te kontaktni pokud mate bedneni jestli je kontaktni na bedneni,vim ze vy mate latovani a chcete zateplovat, v tom pripade budete potrebovat kontaktni folii, pokud mozno vysoce difuzni, jinak by snad musela byt vytvorena vzduchova mezera mezi folii a zateplenim, ale myslim si ze je to prilis komplikovane, U te nekontaktni, ta se pouziva pokud se nezatepluje a prostor neni vytapen atd. snad jsem to nespletl a nekdo me opravi.U kazde folie to byva napsane zda je kontaktni ci ne a pro jaky sklon se pouziva a jak dlouho smi byt vystavena UV zareni, tedy bez krytiny na slunku.
To je jasné, že kontaktní, ale u Bramac pro plus je uvedeno:
Difuzní fólie Bramac PRO Plus může být použita u dvouplášťových i tříplášťových střech. V případě dvouplášťových střech musí být kladena celoplošně přímo na rozměrově a tvarově stálou tepelnou izolaci, případně může být volně natažena na krokvích.
Není napsané, zda je nebo není kontaktní. Z toho popisu to zná jen odborník
K té druhé nemám žádné informace pouze označení Noroc 135
Ale je tam psano ,muze byt kladena na tvarove stalou tepelnou izolaci,to znamena ze je kontaktni,.
doplněno 14.07.14 22:40:kdyby byla nekontaktni tak se nemuze dotykat niceho krome krokvi na kterych je natazena
doplněno 14.07.14 22:44:podle mne splnuje pozadavky,ale urcite si to jde overit telefonicky nebo jinak
Jen to shrnu, kontaktní bude každá textilní, NEKONTAKTNÍ bude vždy igelitová, tu nebrat.
To že se používají různě a blbě je vidět na o brázcích
Třeba difuzní folie jako náhrada za parotěs..
doplněno 15.07.14 08:20:Položením dotazu zde, jsem zjistil, že Noroc 135 je kontaktní,
A cena je super.
doplněno 15.07.14 17:59:a na stodolu by se stacila plachta Gunnefol D, Stačila, ale kdo ví, co se za 15 let ve stodole bude dít? jaký je cenový rozdíl mezi foliiemi?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.