Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plánování v Ikea

Od: olaf71* odpovědí: 5 změna:

dnes jsem navštívil Ikeu a všiml jsem si, mimo to, že tam bylo jako vždy narváno,až se nedalo pomalu projít, v plánování kuchyní čekali lidé dvě hodiny na pořadí. u stolků s plánováním seděly skoro ve všech případech jen ženy. nevím co si mám o tom myslet. jsou to kamarádky, lesbické páry? copak chlapi neplánují spolu se svými drahými polovičkami své bydleníčko? nejsem zrovna ten, kdo by nechal svou ženu plánovat například kuchyni beze mne. je možné, že jejich partneři jsou v práci, aby to mohli nakonec aspoň zaplatit. jak je to u vás?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Já navrhla, muž odsouhlasil:)

repkin*
hodnocení

0x

Plánujeme spolu, aby se to přizpůsobilo a hlavně líbilo oboum :)

paw*
hodnocení

0x
U nas to je tak, ze (skoro)zena si urcila styl kuchyne a nechala si to ode me odsouhlasit. Linku si vybere v podstate tez sama, ja spise zjodnotim ergonomii a technicke veci (barvy skrinek jdou fakt mimo me). Cili planujeme spolu. V te ikee jste mozna narazil hlavne na to, ze zeny si sly pro.prvotni navrhy, ktere budou doma.konzultovat. a sly s kamaradkou (bo samy to nedaji). Ale asi.si nejsou navrhem zcela jiste a Ikea navrhari znaji normy a doporuceni, aby linka byla efektivni (mit drez hned vedle sporaku je hezke, ale ne ergonomicke a ani efektivni). Jinak by bylo snazsi si stahnout jejich ikea kitchen planner a tam to oklikat.

rv*
hodnocení

0x

Muži jsou líní, tak si stáhnou ten plánovač a dělají to u piva doma.

olaf71*
hodnocení

u plánovače doma? to je tak na basu piva. dělá to neskutečné věci. i přímo v Ikee se seká, ale doma, to je jen pro silné povahy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]