Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat pásku Soukromý pozemek?

Od: zajda888® odpovědí: 7 změna:

Hezký večer (noc),

potřeboval bych sehnat "nekonečnou" pásku s nápisem Soukromý pozemek,něco podobného,jako kdysi za totality plastikové sáčky na mléko v kotouči snad 200 metrů.

Poradíte obchod? Díky moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

1x

A coo tak paska VSTUP ZAKAZAN. To nestaci?

JInak pochopitelne ze lze vyrobit. otazka je ale cena.

jid
hodnocení

0x

Co tou páskou chcete obmotat nebo čeho docílit. Neumím si moc představit, co tím docílíte, že sdělíte, že jde o soukromý pozemek.

hodnocení

No,je celkem jedno,čeho chci docílit.Prostě se ptám,kde ji koupit.Většinou jsou nabízeny pouze cedulky a to mi nesplní účel.

jid
hodnocení

0x

Ono jde právě o to, že zrovna pásku jen s nápisem Soukromý pozemek nikdo moc nedělá, protože v našem právním řádu to nemá žádný význam, sdělovat, že jde o soukromý pozemek nebo téměř každý pozemek je soukromý. Buď patří fyzické, právnické osobě nebo obci, protože i ta je řádným vlastníkem. Do jistě míry lze považovat za soukromý pozemek i ten, který vlastní ČR. Proto jsem se dovolil zeptat, co by ta páska měla řešit za problém.

hodnocení

Jde pouze o optické vytýčení hranice pozemku,protože na cestu vedle neoplocené zahrady vysypala firma hromadu štěrku a teď to nakládají na nákladní auta a rozvážejí.No a protože se zúžila cesta,je jednoduché vjet na trávu.Už teď mi zahrádka připomíná vojenský cvičák a ještě není s rozvozem konec.Tak jsem to chtěl alespoň takhle vymezit.

Já tu pásku už viděl,při nějaké reportáži v televizi.

Nebylo by lepší prokazatelně vyzvat firmu k ukončení protiprávního jednání? Hranici můžete vyznačit třeba zatlučenými kolíky. Pokud dojde k poničení Vašeho pozemku, řešte to s policií a podejte trestní oznámení na neznámého pachatele.

ui
hodnocení

0x

V tomto případě ta páska nemá žádný význam, že sdělíte, že jde o soukromý pozemek. Jako vlastník pozemku, který si nepřeje, aby na něj nekdo vstupoval, musíte mít na pásce Vstup zakázán. Pak můžete po někom něco vyžadovat - zákaz vstupu atd. Takovou pásku prodávají v každém Baumaxu, Hornbachu, OBI...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]