Nejste přihlášen/a.
Hezký večer (noc),
potřeboval bych sehnat "nekonečnou" pásku s nápisem Soukromý pozemek,něco podobného,jako kdysi za totality plastikové sáčky na mléko v kotouči snad 200 metrů.
Poradíte obchod? Díky moc
Ono jde právě o to, že zrovna pásku jen s nápisem Soukromý pozemek nikdo moc nedělá, protože v našem právním řádu to nemá žádný význam, sdělovat, že jde o soukromý pozemek nebo téměř každý pozemek je soukromý. Buď patří fyzické, právnické osobě nebo obci, protože i ta je řádným vlastníkem. Do jistě míry lze považovat za soukromý pozemek i ten, který vlastní ČR. Proto jsem se dovolil zeptat, co by ta páska měla řešit za problém.
Jde pouze o optické vytýčení hranice pozemku,protože na cestu vedle neoplocené zahrady vysypala firma hromadu štěrku a teď to nakládají na nákladní auta a rozvážejí.No a protože se zúžila cesta,je jednoduché vjet na trávu.Už teď mi zahrádka připomíná vojenský cvičák a ještě není s rozvozem konec.Tak jsem to chtěl alespoň takhle vymezit.
Já tu pásku už viděl,při nějaké reportáži v televizi.
V tomto případě ta páska nemá žádný význam, že sdělíte, že jde o soukromý pozemek. Jako vlastník pozemku, který si nepřeje, aby na něj nekdo vstupoval, musíte mít na pásce Vstup zakázán. Pak můžete po někom něco vyžadovat - zákaz vstupu atd. Takovou pásku prodávají v každém Baumaxu, Hornbachu, OBI...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.