Recept na domácí musli tyčinky Od: kaka* 11.07.14 13:33 odpovědí: 9 změna: 11.07.14 16:16
Prosím, nemáte někdo vyzkoušený a dobrý recept na domácí musli tyčinky? děkuji
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0 x
Bez cukru nebo s?doplněno 11.07.14 14:35: Na 12 tyčinek :100g másla, 200g vloček, 100g slunecnicovych semen 50g sezam. Semen, 50g orechu, 3lzice medu, 100g třtinoveho cukru, 1lzice mlete skoriz, 100g sušené ovoce. Troubu rozpalit na 160,pejac vymazat máslem nebo vyložit pec. Papírem. Pote nasypeme ořechy, vločky, semena na plech, necháme v troubě zezlatnout, cca 10 min. V panvi rozehřejeme máslo, med, cukr a přidáme směs z plechu, skorici, ovoce a promícháme. Dáme na plech, zarovname a peceme asi 30min.po vychladnutí nakrájíme.doplněno 11.07.14 15:05: Kdyz uberete máslo tak přidejte rozvarena jablka Děkuju moc cukr klidně dám, když je třtinový
Cukr klidně dám, kdyz je třtinový doplněno 11.07.14 21:09: Žádný cukr, pouze komplexní sacharidy. Energie na celý den mohu u jablečnou přesnídávku? .-o změní to hodně na chuti? :-o
Asi je máte vyzkoušené, že? Já je chci péct na cestu na dovču...
Děkuju mmoooc
a ještě... se Vás tedy zeptám ...
nemám sezam, mohu přidat místo toho třeba navíc ořechy?
Přidejte vic klidně čeho chcete, konzistenci poznáte až budete míchat když tak rozehřejete ještě trochu medu
0 x
Na tento recept jsem už narazila a přijde mi, že tam je hodně cukru...není to moc sladké? :-o
A drží pohromady?
Myslíte, kdybych odebrala trochu másla, stalo by se něco? Nebo nahradila olejem ...
Děkuji za odpověď
Ty jsou pecka!
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.