Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit kvalitni kozeny opasek?

Od: taran odpovědí: 10 změna:

Mate nejaky tip kde koupit kvalitni kozeny opasek (do tisicovky)?

Zatim jsem kupoval v Bata ale uz me nebavi jak se rozpadaji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

1x

V nějakém army šopu ... donedávna jsem používal co měl otec z vojny a co jsem měl i já (s upravenou přezkou), ten mne přežije..

janplinto*
hodnocení

0x

To je v každém případě neplacená reklama, ale proč ne zde ( 1 / 2)? *kafe*

doplněno 09.07.14 11:00:

K. Mročkovi bych docela věřil. Osobně mám dvacet let starý opasek značky Black Marten, tehdy přišel na 700 Kč.

taran
hodnocení

Ono eshopu je hafo, ale preci jen bych rad nejake reference, osobni zkusenost. Protoze koupit stejny lisovany shit jako clovek koupi treba prave u Bati se mi vubec nechce.

majsterjoe*

Tak v tom pripade mrkni zde:

romantlusty.cz/...

Udela pasek dle tveho vyberu, a treba k tomu i penezenku.

pejsek*
hodnocení

0x

Někde v obuvi

hodnocení

0x

U vybraných Vietnamců :))

grace*
hodnocení

0x

Zdravím Vás, co třeba v nějakém lepším sekáči...

hodnocení

0x

Já kupuji opasky, když jsou různé ty řemeslné trhy. Třeba v Brně na Zelňáku předvánoční atd. Jsou tam ti výrobci brnění, zbraní aj. A zároveň prodávají drobnosti ručně dělané z pravé kůže. Fakt kvalita!

2kedar*
hodnocení

0x

Nevím odkud jste.? Ovšem v Ostravě bych Vám jednu brašnářskou firmu doporučil.

Dělali mi tam pochvy na vyrobené dýky a lovecké nože + opasek přesně podle mých požadavků i s lisovaným vzorem.

Jedna pochva mě vyšla cca na 250,-Kč, což není mnoho.

Army shop je taky dobrá volba.

sonyboj*
hodnocení

0x

Já nakupuju opasky utady: www.wildskin.cz

Pravá kůže, dobrá kvalita. Mám od nich už 4 kousky a všechny super! Cena za kus do 500kč + poštovné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]