Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sběrač posečené trávy za sekaci trakturek

Od: maudi odpovědí: 2 změna:

Zdravim, nemate nekdo zkusenost se sberacem posecene travy za zahradni sekaci trakturek? Prodava se treba v Mountf...du, pod nazvem SWEEPER, nebo tak nejak. Dekuji.

Sběrač posečené trávy za sekaci trakturek
Sběrač posečené trávy za sekaci trakturek #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ad*
hodnocení

0x

Sice jsem tento stroj viděl jen v obchodě, ale řekl bych, že od toho nemůžete čekat 100% výsledek. Cena 10 000 Kč je podle mne taky celkem vysoká. Já si koupil normálně traktor s košem, nenechal jsem se napálit tlakem reklam fieldu a jsem spokojen. V Mountfieldu jsem si sice nikdy nic nekoupil( a asi nekoupím, odtáhnout celý hokejový klub jinam není pěkné, ale to sem nepatří), takže je nechci nijak hanit, ale řekl bych, že jen hážou slevy na předražené zboží.

maudi
hodnocení

Ja jsem koupil levne traktor od znameho a ten ma jenom bocni vyhoz. Plocha k seceni je 4400 m2. Do nedavna jsem to sekal malou sekackou a pokud trava neprerostla, tak jsem v 80% mulcoval. Tady ten traktor vyhazuje velkou travu,ktera se dlouho rozklada. Jeste zvazuji mulcovaci zaslepku a noze, ale ten sber bych uprednostnil. Traktor s kosem az nekdy do budoucna, ted na to nemam, rekonstruuju domek.Dekuji za odpoved.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]