Nejste přihlášen/a.
Obchod možná má nějaké recenze, ale recenze píší většinou jen lidi s negativní zkušeností... Nicméně co se plotu týče - vzdálenost by měla být max. 3m a každá třetí podepřená... já na to kašlal a na délce 25 m jsem podepřel jen rohy a uprostřed. Po 6ti letech stále ok. Bude asi záležet i na měkkosti podkladu... sloupky mám 50cm hluboko a díry dělané "vrutem".
Jen bych rád doporučil tlustší trubky - tlustostěnné. Ty tenkostěnné jsou hodně náchylné k ohybu při větším větru...
zadejte strýčkovi dotaz "stavba plotu video" a můžete následovat; jinak si všímejte průměru drátu pod plastem, velikosti ok plotu, tloušťky stěny trubek, ...jsou různé rozměry a tím i ceny ...a z toho plynoucí životnost a odolnost povětrnostním podmínkám... a taky patka v nezamrzné hloubce, jinak se budete divit, co dokáže mráz ze sněhem (pokud ovšem nestavíte plot v tropech)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.