Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poplastovane pletivo

Od: kaja490 odpovědí: 2 změna:
Dobry den chcii koupit poplastovene pletivo na plot kolem domu!mate nekdo zkusenost s obchodem AJ ploty? Plot bude 40m dlouhy na betonovem zakladu de jsou 4schodky 25cm.nevim kam dat spery.. nevite nekdo o nejakem navodu.video?dekujji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmlc*
hodnocení

0x

Obchod možná má nějaké recenze, ale recenze píší většinou jen lidi s negativní zkušeností... Nicméně co se plotu týče - vzdálenost by měla být max. 3m a každá třetí podepřená... já na to kašlal a na délce 25 m jsem podepřel jen rohy a uprostřed. Po 6ti letech stále ok. Bude asi záležet i na měkkosti podkladu... sloupky mám 50cm hluboko a díry dělané "vrutem".

Jen bych rád doporučil tlustší trubky - tlustostěnné. Ty tenkostěnné jsou hodně náchylné k ohybu při větším větru...

hodnocení

0x

zadejte strýčkovi dotaz "stavba plotu video" a můžete následovat; jinak si všímejte průměru drátu pod plastem, velikosti ok plotu, tloušťky stěny trubek, ...jsou různé rozměry a tím i ceny ...a z toho plynoucí životnost a odolnost povětrnostním podmínkám... a taky patka v nezamrzné hloubce, jinak se budete divit, co dokáže mráz ze sněhem (pokud ovšem nestavíte plot v tropech)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]