Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s letním časem?

Od: martinvs* odpovědí: 7 změna:

Zajímalo by mě jak to vypadá s letním časem. Od loňského roku běží petice proti letnímu času a potřebuje milión podpisů aby se letní čas zrušil. Zajímalo by mě kolik lidí ji podepsalo a kde se to dá na internetu zjistit.

Já se bojím že bude letní čas příští rok zrušený. Já mám rád letní čas. Kdyby nebyl zavedený tak by v červnu bylo ráno zbytečně brzo světlo a večer by se muselo svítit o hodinu dřív. Ale nechtěl bych na druhou stranu aby byl letní čas zavedený po celý rok protože by zase v lednu byla dlouho ráno tma. Už i tak je dlouho ráno tma a s letním časem by to bylo ještě horší. Mně totiž vyhovujou oba časy. Ale mám strach že bude letní čas zrušený a nebo že bude zavedený po celý rok.

Kde bych mohl na internetu zjistit jak to vypadá s podpisem petice proti letnímu času?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Petice? A milion podpisů? Myslím, že ti, co by o tom případně mohli rozhodnout, maj nějakou petici někde.

Se svícením a šetřením a energiema to je taky pořád to samý, vyjde to nastejno, nemá to smysl, atd atd, každej rok ta samá diskuze.

Jak říkal kámoš, jen idiot si může myslet, že když ustříhne kus dole a přišije ho nahoru, bude mít delší deku.

doplněno 08.07.14 12:11:

A teda který čas.. nejlíp takový, abysme ho měli stejný s okolím, když je někdo posunutý o jednu nebo dvě zóny, aby tak byl posunutý furt.

to je vtipné...

hodnocení

0x

nevím kolik těch peticí běží. V googlu mi vyběhlo (stačilo zadat petice, letní čas), že je na ní cca 5000 podpisů. Pokud je skutečně potřeba milion podpisů, pak bych se nebál. Odkaz neuvádím, poněvadž mi formulář vyhrožuje zablokováním IP adresy...

doplněno 08.07.14 13:38:

To Clayman: Tak tu doménu na blacklistu nechte! Letní čas mi vyhovuje :)

výtka
Upozornění od sys clayman 08. 07. 2014 13:12:55
dřív se tu zakládaly otázky jen kvůli tomu, aby se oslovili ildé kvůli petici. Proto se ta doména dostala na blacklist :)

hodnocení

0x

Nezajímám se o petici ale já osobně jsem pro zachování letního času po celý rok , no k čemu mi je v létě světlo ve 4 ráno a naopak tma ve tři odpoledne v zimě.

buss
hodnocení

0x

Petice změní nic, je to jen takové pobrečení. Oslovte vládu nebo zrušit zákon.

hodnocení

0x

Jak je to s letním časem,jak by mělo je SEČ a je letní čas a hotovo.Jsou lidé jimž to vadí, jsou lidé jimž to nevadí.

To je ale tak se vším - jednomu vadí,že je v zimě -10°C a sníh a jinému zase že je v zimě teplota kolem +5°C tak uděláme petici pro zimu se sněhem a mrazem nebo za zimu s teplotami nad nulu?

hubas*

A co teprve 13 měsíců po 28 dnech dle Měsíce? To mi dává větší smysl a mimo to je to i přirozené :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]