Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nerezová vlnovcová trubka

Od: samson® odpovědí: 4 změna:

U umývadla v koupelně a v kuchyni mám dánu nerez vlnovcovou trubku, dali mi to vodaři. Je to nerez trubka, která se může lehce ohýbat a tak se na to používá. Někdo říká, že je v tom olovo a proto se to tak ohýbá, že je to trubka s přídaavkem olova a je pocínovaná. Má pravdu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Hadam, ze jde o toto:

vytapeni.tzb-info.cz/...

Jak pisi, schvaleno pro pitnou vodu, takze bez problemu.

hodnocení

Děkuji za odpvěď, poztěšil jste mne.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a nejde spíše o opletenou hadičku pro přívod vody (pancéřka)? Zdravím!

Např. viz odkaz: vodoinstalace-eshop.cz/...

doplněno 08.07.14 08:09:

Já jinou neznám, ale ani případné olovo není snad žádný problém. Olovo nekoroduje, je měkké a i rozvodné trubky byly uvnitř pocínované, takže zdravotně nezávadné. Těžko by tomu bylo jinak dnes, kdy se to více hlídá.

hodnocení

Tuto znám nejde o ni

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]