Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyčistit kroxy

Od: kroxunkrox odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit jak učině vyčistit boty kroxy. Před nedávnem jsem zkusil prací prášek, studenou vodu a vydrhnout do kartáčkem na zuby, bohužel nepomohlo to. Tak bych se chtěl zeptat jak teplou vodu použít aby se boty nesrazily, jaký použít čístící prostředek (jestli mohu použít i něco agresivnějšího - např CIF) a třeba na jak dlouho boty nechat namočené v tomto prostředku.

Předem děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

0x

Jestli to dobře chápu, kroxy (CROCS-original) by měly být takové ty odlehčené pantofle z "gumy" (Croslite). Těm by se nic nemělo stát, pokud se doslova drhnou v mýdlové a spíš vlažné vodě. Jen kartáček na zuby bych vyměnila za pěkně pevný kartáček na ruce. Pokud máte originál, měl by u nich být i návod na údržbu.

flip
hodnocení

0x

Já je tedy všechny normálně peru, nikdy se jim nic nestalo a jsou pořád jak nové :) Mám žabky, pantofle i ty obyčejné.

hahanaj*
hodnocení

0x

Crossy peru v pračce na 40st s běžným pacím práškem a vždy krásně prokouknou ,mám ale pravé ne ty od vietnamců . Moje se nikdy nesrazily.

hodnocení

0x

Kroxy peru v pračce s barevným prádlem na 40´C. Nedávejte je do pračky samotné. Dejte k nim pár kousků prádla, které nepouští.

hodnocení

0x

Zdravím. Hoď je do pračky s prádlem na 40 stupňů. Jako nové...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]