Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupila jsem si parní mop a začala gruntovat (ne že by byl u nás bordel
ale hloubkově)
dost jsem se tedy nadřela a to jsem teprve u kachliček-je to hodně náročné s mopem manipulovat,ale za výsledek to stojí.
Chtěla jsem se zeptat zda-li má někdo z Vás doma mop také ( určitě má ) a jaké má s tím zkušenosti.
Jsou to jen první dojmy,první zápal - bude mě s tím makat bavit dále.jak jste na tom Vy?
Díky
Já jsem ho nikdy v akci neviděla. U reklam přemýšlím, co se dělá s tou textilní částí. Ta musí být neuvěřitelně špinavá. Kam se ta špinavá, mastná voda z myté plochy vsákne? Co ji odstraní, vysuší? A co pak s tím? Co s tím pak děláte?
Dobrý den
Parní mop jsem koupil na internetu asi z TV SHOP nebo něčeho podobného.Úklid zvládal účinně a se vším si poradil.Textilní zašpiněná část/to je pro neznalé/ se normálně vypere.Potíž nastala,když textilie z mikrovlákna se zničila.Náhradní se dokoupit nedá/ máme navlíkací/.Z jiných druhů mopů se nedají použít a proto parní mop "odpočívá" ve skříni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.