Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prací prašek na barevné nebo na bílé

Od: jujinek* odpovědí: 7 změna:

dobrý den, mohu se prosím zeptat ćo se stane nebo zda to vadí:když jsem si omylem koupil prací gel na bílé a já bíle nemám jestli s tím gelem muzu prat barevńe jestli barevne nevybledne nebo se nejak neponicí jedna se o praci gel ariel actilift 5 actions nevím co mam delat moc díky za odpoved

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na vyhození to rozhodně není. Klidně v tom perte ručníky, útěrky, spodní prádlo, spací oděv, světlé ponožky, světlé ložní prádlo, kapesníky. U těchhle věcí neva, když barva kapku zesvětlá. Stejně to zesvětlání není nijak dramatické.

jujinek*
hodnocení

tak děkuji za odpovědi všem...doporucili by ste mi prosim nejaky ucinny gel na barevné prádlo moc dekuji

Dnes vysel test zde:

stream.cz/...

Vyhral prasek denkmit a gel persil expert color

hodnocení

0x
Ano, práci prášek na bílé prádlo na barevné nepatří. Odbarvi ho, vyzkoušeno :-D
doplněno 06.07.14 10:39: Obráceně by to nevadilo, pokud by to nebyl speciál na černé prádlo atd.

hahanaj*
hodnocení

0x

Barevné bych s tím neprala, určitě obsahuje nějaké bělící složky na bílé prádlo. Nech si jej na příští praní bílého a kup si na barevné .

hodnocení

0x

jednou se nic nestane , ale jsou tam belici slozky.

Jednou? Balení vystačí na X praní :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]