Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v současné době se dívám po novém PVC do chodby. Mám vyhlídnutý typ PVC - AMBIENT HELENA. Ráda bych se obrátila na přítomné, zda má někdo zkušenost s tímto typem PVC. Resp. máte možnost jej vidět ve fyzické podobě.
Jde mi zejména o to, ikdyž píšou, že je protiskluzné, zda byste jej opravdu do chodby dali.
Mám trošku obavy, zda při chůzi v ponožkách nebude moc kluzké.
Uvítám jakoukoliv radu či zkušenost.
Děkuji
Běžný typ lina,bývá opatřeno na povrchu dezénem,který kopíruje drsnost kamene.Při pokládce je potřeba přemýšlet o tom,zda koupit 2m,3m,nebo 4m šířku.Podle rozměrů podlahy.
JABRAKA
Běžný typ lina, bývá opatřeno na povrchu dezénem, který kopíruje drsnost kamene.
Tak větší blbost jsem dlouho nečetl.
Buď jsi neviděl kámen nebo PVC Ambient.
PVC Ambient opravdu neklouže.
Děkuji za reakci, nějakou zkušenost s tímto PVC máte? Co se týká technických parametrů, zamlouvá se mi tloušťka cca 2,5mm a nášlapná vrstva cca 0,7mm, ale právě co jsem viděla na vzorníku, tak mě právě trošku odrazuje povrch. Resp. mám z něho obavy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.