Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osb podlaha

Od: lala75 odpovědí: 6 změna:

Ahoj budu dělaz osb podlahu krřížem přes sebe 15mm osb desky p/d mám prošrubovat každou vrstvu zvlášt nebo jen poslední vrstvu přes osb desky do minerální vata až do záklopu s osb desky22mm?

a dát mezi dve osb desky miralon?

Dík moc a moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rosstik*
hodnocení

2x

Dobrý den, já mám skladbu následující: OSB 22mm, kročejová izolace Rockwoll StepRock HD 30 mm, 2x OSB PD 15 mm křížem, mezi nimi miralon 3 mm, prošroubované vruty délky 40 mm () - tj. prošroubované jenom OSB 15 mm k sobě - podlaha je tedy proedena jako plovoucí. Kolem stěn mám nalepen jako dilataci pásek 10 mm Rockwoll StepRock.

lala85

take poslední vrstva jen v pero drážce nepřišroubována?

já asi miralon vložím mezi osb ale prošrubuju všechny vrstvy až do záklopu.

lala85

pásek dávat nemusím po stěny z sdk desek budou minimálne 10cm od konce osb deky takže jen udělám jnějakou spáru kolem zdi

Mezi 2 OSB nesmí přijít žádná oddělující vrstva. Desky se tak mezi sebou pořádně nepropojí a mají mnohem horší statické vlastnosti.

milan23*
hodnocení

0x
Desky se k sobě většinou lepí a následně sešroubují.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma osb podlaha

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]