Nejste přihlášen/a.
Mám 6 let starou pračku Zanussi 825 V předem plněnou. Při stěhování jsem ji chytl a tahal za buben a po stěhování se při ždímání většího mnoství prádla rozvibruje. Buben se dá zatlačit dovnitř vany a ven o cca 3mm(osa bubnu se hýbe ve vnitřním kroužku ložiska). Demontoval jsem tlumiče ale ty se zdají OK(oba jdou stejně ztuha) a tak nevím čím by to mohlo být.
Můžou být v háji ložiska (jsou v plastové vaně)-jdou vůbec vyměnit?
Díky za pomoc
Ložiska mohou být v háji.Vyměnit se dají.Dělal jsem to.A zrovna u Zanussi.Musí se vytáhnout celá nádrž.Rozpůlit.Je tam dost šroubů.Na styčném zámku je těsnění.To se musí nahradit silikonem a nebo sehnat originál.Pokud není hřídel ojetá vyměnit ložiska a Gufero kroužky.Pěkně to zase složit.Možná budou ucpané gumové hadice vodním kamenem a neřádem z pracích prostředků a musí se vyčistit.Pokud to nezvládnete sám tak do servisu se to nevyplatí.Ovšem když se dílo podaří...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.