Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příšroubování sádrokartonu

Od: tom3 odpovědí: 5 změna:

Sádrokarton se šroubuje jen na CW ( cd ) nebo taky k UW ( ud ).? Totiž mezi nima bývá udajně mezera cc1cm. Dík.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

SDK se nešroubuje k UW a UD, je to proto, aby byla stěna či strop plovoucí, a nebyl pevně spojen se zdí či podlahou.

doplněno 03.07.14 20:49:

já napšu, že se "se nešroubuje k UW a UD," a vy napíšete..takže se srubuje jen k uw

jaké jsou nejlepší rozměry profilů na stěny? to je dle výšky příčky... stačí profil CW 50..

Na strop ale budete dávat UD a CD..

lala85
takže se srubuje jen k uw a cw a jaké jsou nejlepší rozměry profilů na stěny?nebo li jakém mám koupit aby do sebe pasovali na obrázků mám strop všude mě vychází 2m deska sdk že nemusim rezat otázka musím sdk montovat překladem nebo je mužů dával skládat vedle sebeje když mě vychází pěkně vedle sebe 2metrovky
Příšroubování sádrokartonu
lala85
výška stěny je 130cm pak sikmina 2metry a strop 2metry a ty sdk desky mužů tedy montovat vedle sebe?když jsme dělaly dole strop sdk desky jsme dávali překladem nevím jak tady viz obr děkuji moc

když máte desky 2 metry a plocha je taky 2 metry, tak desky dáte vedle sebe a bez překládání.. Budete mít jen svislé spáry..

lala85
to je přesně co jsem čekal díky moc a jestli teda ještě mužů teď tam mám zaklop s osb desek 22mm na to přijde 20mm táta a pak krocejova dvě vrstvy osb desek křížem přes sebe mám první vrstvu osb nad vatou prisroubovat nebo to prosrubuju vše až poslední vrstvou osb vrutem rapid 4x70mm a mám pero drážky nějak k sobě lepit mám mezi osb desky dat miralon

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]