Nejste přihlášen/a.
Uz se mi zase rozpadl "kozeny" opasek od Bati, tak bych uvital nejake tipy, kde koupit kvalitni kozeny opasek.
Diky
Dobrý den, právě včera mi přišla zásilka e-shopu, od výrobce kvalitních kožených opasků Wildskin. A protože ze mi už zajídalo střídat dva opasky do všech kalhot, objednal jsem si rovnou tři různé kousky. Mám s touto firmou dobrou zkušennost. Myslím, že vás nezklame, pokud si u ní něco vyberete.
Navím, za kolik se prodávají u vás, ale u nás cca +200kč oproti e-shopu. Jinak souhlas, jestli jsou rozdíly v cenách minimální a je dobrý výběr v místní prodejně. Každopádně na e-shopu jsou popisy včetně materiálu a kůže je opravdu kůže Taky tam je možné chytit akční, nebo výprodejovou cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.