Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křovinořez z obi?

Od: kolousek17* odpovědí: 5 změna:

Dobry den mate nekdo zkušenosti z krovinořezem z obi značka CMI ted byl v akci za 2000,-dekuji ze opovedi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

CMI je čistá čína s vysokou pravděpodobností reklamace...

hodnocení

0x

Hmm, Obi má tak levné křovinořezy? zrovna nějaký levný šunt s bezproblémovou reklamovatelností sháním :)

Asi se tam vyrazím mrknout :)

doplněno 01.07.14 09:02:

Jestli je 1,35kW silnější, tak co to teda prodávají v tom obi? Vždyť je to strašně málo

Chtěl jsem vzít a asi i tedy vezmu tohle

doplněno 02.07.14 18:20:

Tak jsem se dnes byl podívat v OBI jak vypadá křovinořez za 2000,- a vyklubal se z toho otřesný vyžínač něco jako toto

Normální dospělé křovinořezy tam začínají na 5000,- a provedením je jeden horší než druhý.

trtr

Zdravím, v Lidlu bude od čtvrtka vyšší kubatura za cca 3 000,-Kč, ale každý ať koupí, co uzná za vhodné.

kolchoznik

Já mám tento křovinořez již 4,5 roku a je to opravdový pracant. Za celou dobu jediná závada a to ho vůbec nešetříme , sekáme s ním i 90 cm trávu , stařinu , všechno apoté udržování stráně 400 m2 2-3x do měsíce , a pořád obrovský silák , za nic bych ho nevyměnil. i po zimě stačí 10x pumpnout a chtne na poprvé. Za mě doporučuji.

lidus*
hodnocení

0x

Ne, že bych křovinořez někdy sama držela v ruce ale mohu napsat, že levných křovinořezů jsme měli několik, ano i s nimi posečete zahradu. Od té doby co má manžel Husqvarnu jiný by nechtěl, ta levnější se v akci dá pořídit za 10 000 a máte vystaráno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]