Nejste přihlášen/a.
Dobry den mate nekdo zkušenosti z krovinořezem z obi značka CMI ted byl v akci za 2000,-dekuji ze opovedi
Hmm, Obi má tak levné křovinořezy? zrovna nějaký levný šunt s bezproblémovou reklamovatelností sháním
Asi se tam vyrazím mrknout
Jestli je 1,35kW silnější, tak co to teda prodávají v tom obi? Vždyť je to strašně málo
Chtěl jsem vzít a asi i tedy vezmu tohle
doplněno 02.07.14 18:20:Tak jsem se dnes byl podívat v OBI jak vypadá křovinořez za 2000,- a vyklubal se z toho otřesný vyžínač něco jako toto
Normální dospělé křovinořezy tam začínají na 5000,- a provedením je jeden horší než druhý.
Zdravím, v Lidlu bude od čtvrtka vyšší kubatura za cca 3 000,-Kč, ale každý ať koupí, co uzná za vhodné.
Já mám tento křovinořez již 4,5 roku a je to opravdový pracant. Za celou dobu jediná závada a to ho vůbec nešetříme , sekáme s ním i 90 cm trávu , stařinu , všechno apoté udržování stráně 400 m2 2-3x do měsíce , a pořád obrovský silák , za nic bych ho nevyměnil. i po zimě stačí 10x pumpnout a chtne na poprvé. Za mě doporučuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.