Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo vyrobí madla k nádobí SFINX?

Od: jarmar® odpovědí: 8 změna:

Používáme železné nádobí SFINX a odcházejí dřevěná madla pánví. Najde se někdo, kdo je z tvrdého dřeva vysoustruží podle vzorku? Děkuji Jarda

Kdo vyrobí madla k nádobí SFINX?
Kdo vyrobí madla k nádobí SFINX? #2
Kdo vyrobí madla k nádobí SFINX? #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle mě by to dal šikovný soustružník, s jistotou majitelé CNC soustruhů :

soustruzenidreva.cz/...

obrabeni-dreva.cz/...

habresto.cz/...

lmgify
hodnocení

0x

Udajne sla koupit nahradni madla - viz zde (hledejte "madla"). Ve SFINXu by vam neporadili kde je sehnat? Uz asi nadobi nevyrabeji podle toho, co je na webu. *sok

Po dalsim hledani se potvrzuje ta domnenka, ze nahradni madla lze objednat ve SFINXu. *palec*

lmgify

Psal jsem "madlo", ale asi jsem měl psát "dřevěná rukojeť pánve", kdyby tento dotaz snad někdo za čas našel přes Google při hledání odpovědi na stejný problém.

hodnocení

Jezdím týdně po republice a předposlední madlo jsem koupil ve Velké Býteši a poslední v Novém Kníně. Nikde nikdo o nich neví a údajně se i jako nádobí nevyrábějí. První dotaz před pár lety byl do SFINXU, kde jsem byl odřeknut na první štaci - madla nejsou. Zkusím další kontakty, ale i tak děkuji za odpověď.

cuca*

Myslim také, ze by pomohl kazdy šikovný truhlář, ktery ma ovšem vhodný stroj.

hodnocení

0x

Zkusil bych, zda ještě platí tato nabídka:

doplněno 01.07.14 22:47:

Imgify: Máte pravdu, nějak jsem váš odkaz přehlédl. *ee*

@jarmar: Budeme rádi, když dáte vědět, jak jste nakonec pořídil !

Kdo vyrobí madla k nádobí SFINX? #4
lmgify

Uz jsem odkaz na tu informaci posilal v jednom z mojich predchozich prispevku :)

hodnocení

Děkuji všem za ochotu, snad se problém dotáhne do konce.

doplněno 02.07.14 18:25:

Ozval se pracovník od SFINX a dodání řešíme, jsem přesvědčen o kladném vyřízení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]