Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám v garáži želenzné závaží, garáž není úplně uzavíratelná je to spíš takový přístřešek s vraty. Jak mám zabránit tomu aby závaží zrezlo? Kdybych měl čas tak bych to natřel barvou, ale mám asi 2 hodiny než na 3 týdny odjedu. Díky! ![]()
Mám na zahradě asi 15 kg závaží na řetězu od kozy. Slouží k ohnutí arm. sítě po které se plazí okurky, dýně. Závaží je venku již mnoho let, je zrezivělé, ale jinak mu nic není. Mám ráda staré věci s patinou, určitě bych ho nenatírala. To závaží mě přežije. Nevíme asi všechno, jaké je to Vaše závaží, k čemu slouží apod. Je-li to jaké mám na já mysli, tak bych Vám doporučila takovou prkotinou se nezabývat, případně namazat olejem, indulonou apod. Natřít barvou železné, staré závaží považuji za barbarství ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.