Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu použít Latex

Od: olda* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Rád byc využil barvu. Mám doma kbelík Latex bílí univerzální HET. Mohu tím natřít venkovní lavici z masivu(dřeva)? Kdybych chtěl nahodit nějaký odstín co tam mohu přílít za barvu?

Děkuji za rychlou pomoc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vynálezce latexu bych nechal pověsit za ko..e do průvanu. Vyhoďte to svinstvo, není vhodný na nic.

546531*
hodnocení

0x

Pokud máte lavici z masivu není škoda krásné dřevo zahnojit latexem.který se stejně dříve nobo pozdějí oloupe.Co zkusit nejaké napouštěcí oleje na dřevo.Pokud začne být dřevo zašedlé znovu to jen přetřete a zase je rok pokoj.Dobré zkušenosti mám s napouštěcím olejem Sct. Croix. zahradni-slunecniky.heure/...

olda*
hodnocení

Děkuji za typ.Všechny desky nejsou krásné, navrch je to dost tmelené. Tím olejem asi spíš tak nějaké pěkné dřevo. Nevím jak by to vydrželo na zahradě v zimě v létě. A já bych rád využil to co mám doma bez utrácení.

2kedar*
hodnocení

0x

Latex se na dřevo vůbec nehodí. Navíc v exteriéru. Luxol je daleko lepší.

jabraka*
hodnocení

0x

Ta interierová barva HET určitě najde použití později na některou stěnu.Na dřevo je jí škoda.

JABRAKA

olda*
hodnocení

Tak jsem vyzkoušel, otestoval ten Latex na kousku dřeva(které hodlám natírat). Dal jsem dva nátěry dnes vyhodil ven... k mému velkému zklamání po dnešní dešti z nátěru nic nezbylo.

Tak nechápu... jak se to tedy používá v exterierech?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]