Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Viadrus automat

Od: sword® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den ,prosím Vás potřebuji radu jak docílím seřízením kotle vadrus automat ,aby oheň hořel po celé ploše hořáku, přidat vzduch a nepo přidat palivo? Moc děkuji za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pcmani*
hodnocení

0x

dobrý den jakou barvu má plamen? a není znečištěn hořák?

hodnocení

barvu má žlutou a co myslíte znečištěn hořák?

pcmani*

pokud má žlutou barvu jde tam hodně plynu a málo vzduchu musíte přidat vzduch plamen musí mít modrou barvu a ano myslím si že máte znečištěn hořák protože když tam jde i jen minimum vzduchu tak hoří po celém obvodu hořáku bude patrně nutné jej demontovat a vyprat v jarové vodě ale na to by jste si měl zavolat plynoservis

hodnocení

Je to viadrus na pevná paliva ořech 2

zkuste ubrat vzduch uráží pak plamen,jestli to blbě hoří na protilehlé straně šneku tak to je normál protože tam se hrne více palivo ,to ještě topíte ,už jsem to zhas a bojler pustil na noční

pc*

jo na pevná tak to se omlouvám to má pravdu tady kolega pajars

hodnocení

Proběhla montáž topení tak to zkouším, abych nebyl v zimě zaskočen.:) Jestli můžu na kolik máte nastavenou teplotu kotle.. Jinak děkuji

já jedu na 75c ale zbytek mám řízen přes 4 c ventil a sestavu čerpadel a čidel,tím pádem mě jde do domu třeba 45c teplá voda a kotel se udržuje na svých 75.vlastním teda ekoefekta e23,litina mě nenadchla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]