Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrovnání prohlubní v garáži

Od: peetrs* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, máme v garáži, kde je betonová podlaha, několik prohlubní (vydrolený beton). Zkoušel jsem jednu z nich opravit. Použil jsem řidší beton (betonový potěr) a hladítkem jsem se ho snažil vyrovnat, ale stejně to není rovné...

Jak docílit úplné roviny? Ještě mě napadlo udělat skoro úplně tekutou směs a vylít jí do té prohlubně. Je to ono?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

1x

Dobrý den.Betonovou podlahu/prohlubně/ pořádně vyčistěte a jak píšete řidkým jemným betonem/spíš cementem/ zahladit.

Pokuď by to časem zas drolilo tak celkově udělat potěr.

hodnocení

0x

rovina se dělá myslím jedině celoplošně jinak nebude výsledek nikdy dokonalý, ale vydrolený beton bych odstranil do větší hloubky a šířky a pak znovu zabetonoval na povrchu nechte vrstvičku cementového mléka s uhlazemním hadítkem.

hodnocení

0x

Tohle bych asi,dle tlouštky ,opravil lepidlem, flexi,

mandarinka*
hodnocení

0x

moj starky mal stejny problem v garazi pekne si ju vybetonoval znova ale tentokrat mu priehlbynky udelal pes packami tak s nato vykaslal a aspon mame spomienku :) ale keby sa na to nevykaslala a keby to pes neoznackoval tak myslim ze by to celoplosne zas urobil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]