Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vykrajovadlo na cukety?

Od: wydra® odpovědí: 16 změna:

Velmi bych uvítala radu, kde tohle koupím a hlavne co mám chtít? Vykrajovadlo? Nemohu najít, nevíte někdo? Cukety má láska a vykrajovat je do hloubky aby nepraskly , takovy nuz nemam. Díky za každou radu!

Vykrajovadlo na cukety?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

co třeba toto?

je to sice na jiném principu, ale vypadá to docela dobře :)

doplněno 28.06.14 21:20:

zde

hodnocení

Jooo, to je super, ale kde to koupit, to je oč tu běží ! :)

je tam přímo odkaz na ebay... za 400,-

hodnocení

Tam jich je, jsem si hned nevsimla ani me to nenapadlo . Uz na nem pracuju, dííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííík :)

hahanaj*
hodnocení

2x

hledej vykrajovač na cukety na netu je má více firem

doplněno 27.06.14 16:31:

třeba zde

urlich.sluzby.cz/...

hodnocení

Děkuji, je jich opravdu hodne, ale kdyz ja bych rada ten dlouhy! Hodi se i na okurky a vetsi cukety. A ten se tady asi nesezene. Pry je maji v Rusku :) a rikaji tomu "manakra" .

lmgify

Tu manakru pry používají ve spoustě zemí Středního východu.

lmgify

Jeste jina manakra, tenkrat s vetsi rukojeti. Zatim se mi to take nepodarilo v CR dohledat :(

pohanka*
hodnocení

2x

Na českém trhu asi nejde sehnat. Máte pár možností, nechat si to vyrobit od nějakého zámečníka, soustružníka, nebo kutila z nějaké trubky, nebo vyjet do ciziny a tam se pokusit toto sehnat. Nebo se seznámit s nějakou cizinkou a nechat si to přivézt. Vím, že ženy z Ruska, Ukrajiny, které prodávají v lepších obchodech, jsou velmi ochotné a příjemné. Nebo přeposlat přes e-shop, znáte-li dobře jazyk. Předpokládám, že jste viděla video Stuffed zucchini /kousa mahshi/ jak na plněné cukety a z toho vycházíte? Děvčata tam mají rozložené na stole několik takových vydlabávačů. Video je z Libanonu?

zwiki*
hodnocení

0x

Zdravím.Podívejte se do Tescomy,mají tam různých pomůcek habaděj.

hodnocení

V Tescome maji tu kratkou. Tu dlouho jsem nenasla na ceskem trhu nikde.

lmgify
hodnocení

0x

Tak se mi dohledat nepodarilo, ale nektery lide pry pouzivaji opacny konec lzice (tedy tu rukojet) nebo malou kavovou lzicku (v tomto pripade to dloubou tou lzickou, ne tou rukojeti).

hodnocení

Všem vám děkuji ! Dobrý nápad se zeptat v nejakem reuskem obchudku a take zkusim nejakeho cestovatele. mezi nimi se pohybuji, tak pozadam. Urcite je to super vykrajovatko pro toho, kdo vic vari. Receptu na vykrajovani je dost, nejen cukety, ale i okurky, brambory, dokonce i lilky.

pohanka*

Také by se mě hodil tento vydlabávač. Myslím, že jste objevila díru na trhu. Nějaký podnikatel by si to mohl přidat do svého virtuelního obchodu.

doplněno 29.06.14 18:01:

Tak to se mě též líbí, super, díky za odkaz!*palec*

hodnocení

Muzeme ho shanet spolecne a event si dat vedet, co rikate? :) Uz jsem polozila dotaz mezi cestovateli a zkusim nejaky rusky obchod. Pokud neco objevim, necham va tady soukr zpravu. Obracene bych prosila tez!

hodnocení

Vegidrill dnes zakoupen na eBayi ! :) Mel by prijit do mesice. Hned jak vyzkousim, podelim se o dojmy. Tesim se na nej a zas jeste diky moc za tu radu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]