Nejste přihlášen/a.
Velmi bych uvítala radu, kde tohle koupím a hlavne co mám chtít? Vykrajovadlo? Nemohu najít, nevíte někdo? Cukety má láska a vykrajovat je do hloubky aby nepraskly , takovy nuz nemam. Díky za každou radu!
Na českém trhu asi nejde sehnat. Máte pár možností, nechat si to vyrobit od nějakého zámečníka, soustružníka, nebo kutila z nějaké trubky, nebo vyjet do ciziny a tam se pokusit toto sehnat. Nebo se seznámit s nějakou cizinkou a nechat si to přivézt. Vím, že ženy z Ruska, Ukrajiny, které prodávají v lepších obchodech, jsou velmi ochotné a příjemné. Nebo přeposlat přes e-shop, znáte-li dobře jazyk. Předpokládám, že jste viděla video Stuffed zucchini /kousa mahshi/ jak na plněné cukety a z toho vycházíte? Děvčata tam mají rozložené na stole několik takových vydlabávačů. Video je z Libanonu?
Všem vám děkuji ! Dobrý nápad se zeptat v nejakem reuskem obchudku a take zkusim nejakeho cestovatele. mezi nimi se pohybuji, tak pozadam. Urcite je to super vykrajovatko pro toho, kdo vic vari. Receptu na vykrajovani je dost, nejen cukety, ale i okurky, brambory, dokonce i lilky.
Také by se mě hodil tento vydlabávač. Myslím, že jste objevila díru na trhu. Nějaký podnikatel by si to mohl přidat do svého virtuelního obchodu.
doplněno 29.06.14 18:01:Tak to se mě též líbí, super, díky za odkaz!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.