Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr indukční desky

Od: saskova* odpovědí: 2 změna:

Mohl byste mi rposím někdo pomoci s výběrem indukční desky. Na webu se toho píše mnoho, v prodejnách je situace velmi podobná. Čert aby se v tom pak vyznal ;). Raději si vyberu na základě zkušeností. Cena není až tak rozhodující, tedy bavíme-li se o částce do 20000kč :). Co požaduji je příkon nad 7200kW, jednoduché ovládání, flexi zónu, ochranu proti vznícení oleje, proti přepětí, časovač, funkci stop a dětskou pojistku. Děkuji za info.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hoďte si parametry které požadujete do nějakého srovnávače, třeba na Heurece a máte to, tady se stejně na konrétním typu nebo značce neshodneme, co člověk, to názor.

hodnocení

0x

Problém je v tom, že časem prověřenou indukční desku, se kterou jsem třeba já spokojen, už dnes nekoupíte, protože se už nevyrábí. Jsou samozřejmě její následníci, ale pro ty už se mé pozitivní zkušenosti nedají zobecňovat. Proto bych to udělal jako já před lety. Vybral bych si desku podle funkcí od výrobce, se kterých mám dobré zkušenosti. Je dobré, že se nesnažíte hnát po nejnižší ceně, i když ani ta vám jistotu nedá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]