Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za úchyt a kde jej koupit?

Od: ondranereg odpovědí: 5 změna:

Zdravím,
sháním tyto úchyty, do kterých se dá dle mého odhadu zasunout třeba zahradní hadice (já pro ně ale budu mít jiné využití, admini vědí):
Sháním vskutku přesně tento typ, na šírku to má něco mezi dvěma až dvěma a půl centimetry. Co přesně to je nevím, padnul jsem na to v Polsku kde se to prodává již k tomu účelu co chci já, ale k čemu se to používá normálně a kde se to dá koupit u nás, to netuším.
Na internetu jsem našel spoustu podobných věcí, které by však nešly přidělat jak potřebuji - a pokud ano, tak stojí trojnásobek ceny co v Polsku tohle.
Díky za informaci!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

suchy*
hodnocení

2x

myslím,že je to úchyt na zářivkové trubice viz google.cz/...

doplněno 25.06.14 10:46:

vůbec není zač,kdysi jsem si dělal na akvárko svítidlo tak jsem hned věděl,která bije :)

ondranereg
hodnocení

Genius! Díky moc!

lmgify
hodnocení

0x

Na co to admini pouzivaji? *nevi* Napada me snad jen jedna vec, ale to nemuze byt ono, protoze pro to existuji lepsi reseni.

hodnocení

0x

doplňuji obrázek, který byl vložen poněkud nepovedeně

Co je to za úchyt a kde jej koupit?
111®

to býval držák pumpičky na kole,myusely být 2ks, ale jestli ještě je to netuším...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]