Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zavada na myčce

Od: jim* odpovědí: 3 změna:

Mam mycku AEG 50 620 Sensorlogic ncelych 7 let,zacala mi blikat prostredni a dolni kontrolka a nemyje-nevi nekdo co to muze byt a jestli ma cenu to davat spravovat? Mycka stala 16 000 KC,cekala bych,ze vydrzi dele diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

má to cenu opravovat

hodnocení

0x
Já bych od auta taky čekal víc než jen nějakých 6 let života za 300 000 je to slabota...
Může to být banalita ale smrt myčky zjistěte si kolik stojí zjištění závady...a co je to za závadu a pokud si koupíte novou myčku popčítejte že za tři roky jdete pro novou...

forpsi*
hodnocení

0x

Řešila jsem také problém s myčkou - mně zase špatně myla a zůstávala tableta v zásobníku. Mám zkušenost, že každá firma má na netu stránku, kde Vám poradí s různými problémy a když pak víte, čím to je, zase spojení na jejich e-shop a tím je možné ušetřit spoustu peněz i trápení. Můj problém vyřešilo těsnění za 6.- Kč. Nejdřív zkuste všechno řešit od stolu a netu -já jsem jinak dostala informaci o ceně práce a materiálu od 800 do 1000 kč bez cesty. Myčka vydrží rozhodně déle, než 7 let, pokud jste na ni hodní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]