Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rachot v trubkách

Od: pegos* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,při pouštění vody v RD,se mi ozýva z trubek rachot,který při vypnutí a opětovném zapnutí přestane.

Věděl by prosím někdo o co může jít?

Děkuji,Petr

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

humbucker*
hodnocení

2x

Ahoj. Tak, z největší pravděpodobností půjde o některou volnou kuželku, nebo součást vodovodního rozvodu. Sousedům třeba tohle dělá domovní vodoměr. Chtělo by to pustit vodu a jít po rozvodu a snažit se najít to vibrující místo. Když to najdete, tak tu součástku nějak opravit, nebo vyměnit. Tak možná asi.

pegos*
hodnocení

Ahoj,dík za rychlou odpověď.Nenapsal jsem,že v trubkách doma rachotí i když pustím vodu na zahradě z hadice.

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím . Pokud by to byla jak tady říká kolega např. uvolněná kuželka , tak se to dá pěkně poznat stetoskopem. Nemusí být samozřejmě ten lékařský. Uplně stačí kousek trubičky , který si přiložíte k uchu a druhý konec na trubku , ventil , atd . Já používám i šroubovák. Dá se tim i pěkně poznat jestli se např. otáčí čerpadlo a nebo ,,kvalita " ložiska.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]