Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křovinořez Partner B 325

Od: jipovm odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám problém s tímto strojem. Nastartovat jde bez problémů se sytičem (vzduchová přívěra na karburátoru), ale jakmile vzduchovou přívěru otevřu, okamžitě zhasne. Když nechám přívěru přivřenou, tak by i šel, ale zase nejde do otáček a je samozřejmě přidušený. Svíčka nová, benzin čerstvý, filtry nové, karburátor rozebraný asi 18x a stále to samé. Někdy po složení se zdálo že už to pojede, ale asi po 5min. to zhaslo jako by tomu došel benzin. Membránky v karbecu jsou bez viditelného poškození. Může to někde přisávat vzduch a nesaje benzin mrška? Při startování kompres výborná řekl bych. Má s tím někdo zkušenosti co s tím a jak to rozdělat? Možná je to podobné i u jiných strojů. Mám ho po dědovi už 8let a vždy bez problémů. Děkuji a jsem s pozdravem.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
Kdyby karburátor netěsnil a přisával vzduch tak by se spíš nekontrolovatelně zvedly otáčky a pak by teprve chcípnul. Zkuste ještě při startování pootevřít víčko nádrže jestli náhodou není ucpané odvětrání nádrže. Nový benzín, vyčistit tlumič výfuku, dát původní svíčku, znovu seřídit karburátor. Zkontrolovat sedla trysek atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]