Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik bude potreba pisku,cementu,vapna

Od: zkusmo odpovědí: 7 změna:
Dobry den,chci si nahodit zed co ma cca 18m2 chtel bych se zeptat kolik bude potreba pytlu cementu po 25kg a vapna po 30kg pytlech dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

milan23*
hodnocení

0x
A jak moc křivá ta zeď je?..
doplněno 19.06.14 19:48: To je cca 0.3m³.A budete štukovat?
zkusmo
hodnocení

Zed je celkem rovna tloustka + - 1cm mistama 2cm

zwiki*
hodnocení

0x

Zdar.6 pytlů vápna a 3 pytle cementu.

jmhad*
hodnocení

0x

Já bych se zeptal přímo v prodejně,protože tady jsou odpovědí tzv odborníků spíše pro legraci.

milan23*
V prodejně Vám řeknou, ať si koupíte suchou směs..na 0.3m³ je to opravdu jak píše zwiki. Já bych tedy řekl ještě o pytel od každého navíc.Jestli se to bude štukovat ten cement tam stačí jen tak ,,pro chuť"
zwiki*

Jste legrační spíš vy.Jsem vyučený stavař a pracoval jsem na mnoha stavbách.A co vy?

doplněno 20.06.14 10:36:

pro ihmada...

Tak záleží v jaký prodejně, že?
V nějakým super, hyper, mega nesmyslu, tam to tedy nemá cenu se ptát.
Tam nejsou prodavači, ale podavači.
Pravda je, že některý odpovědi zde na poradně jsou zoufalý, ale většinou to je v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]