Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake kuchynske studio si vybrat.

Od: martas07* odpovědí: 26 změna:

Dobry den,

potrebovala bych poradit, ktere kuchynske studio si vybrat pro novou kuchyn do novostavby. Kupujeme novostavbu a tak ted resime otazku ktere kuchynske studio vybrat. Mame slevu 30tis (od developera) na kuchyn od Koryny ale samozdrejme za predpokladu propadnuti 30tis si muzeme vybrat jakekolik studio.

Ma nekdo nejake velice dobe zkusenosti s nekterym ze studii? Uvazovali jsme krome teda Koryny jeste o Gorenje nebo Sykora. Dale mi kamarad ktery dela v nabytku Jena nabizi ze mi udela kuchynskou linku se slevou :) me nekdo zkusensoti s kuchyni od nabytek Jena? Planujeme kuchyn do U se zabudovanyma spotrebicema.. strop mame asi 200-250tis..

Samozdrejme ze cim mene tip lepe pro nas jako mlady par planujici rodinu ale zase bychom neradi za pet let menili kuchyn ci stale nec oreklamovali...

dekuji vsem za jakekoli navrhy ci zkusensti.

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

1x

sešroubujte si ji sami a budete podle vybavení a použitého kování někde od 40 do 70 tisíc - pokud tedy nejste extra vybíraví a nemusíte mít poslední novinky z kování. Bez spotřebičů. Ten kamarád nabízí vyrobit kuchyň se slevou nebo se slevou prodat kuchyň z Jeny? Kuchyň byla tedy v mém případě jediný nábytek v domě který jsem si nedělal protože už nebyl čas a celkem lituji. Vše ostatní design společně s ženou, výroba jen já.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Hezký den.

Co si tak pamatuji,tak se tu probíralo studio ORESI a ve směs špatné zkušenosti.Ale v paměti mě utkvěla debata o kuchyních SYKORA...*palec*.Údajně skvělé zboží,ochota a výborný servis...

Přeji šťastnou volbu...Tomáš

hodnocení

0x

No u každého kuch. studia v ceně linky platíte za - provoz studia, za sekretářku, za vybavení, za reklamu, za katalogy, za kávovar , za auta managerů atd atd. Sykora je kvalitní, ale prý na trhu nejdražší, a reklamace má také,to má dnes skoro každý. Nenašli by jste nějakého truhláře, který vám to zhotoví na míru? (doporučuju). Alespoň víte komu prošel výrobek pod rukama a dále stejně dvířka se objednávají zvlášť u firem které se na to specializují. Dodací doba se vám možná protáhne, ale máte jistotu kvality. JENA se pro novostavby příliš nehodí. Zvlášť jestli máte tolik lovů (200T). Jedná se spíše o "levnější" kuchyně ve smyslu vyrobeno jednodušší výrobou, která není tak nákladná. Např nedodávají hrany ABS 2.0 (dnes standard) ale ABS 0.5. A je to tak trochu směr výroby z Polska, ikdyž dnes to vyrábí na německých strojích jejich technologií, ale pořád v tom vidím nejen textový rozdíl, jestli je na krabici popis polský či německý, ale nechci někoho hanit, Jena jsou určitě z těch cenově levnějších.Mira

Osobně bych taky doporučil sehnat nějakého truhláře který to vyrobí na míru. Za tyhle peníze by se dali pořídit i rámečkový dvířka z masívu. Proti fóliovým dvířkům se sebelepším tvarem, je jak kvalita, tak hlavně estetika někde úplně jinde a truhlář je nemusí nikde objednávat, udělá je sám. Co se týká hran ABS tak jsou věci, kde se mě osobně 2 mm silná hrana nelíbí a vybral bych si slabou. Taky záleží na dekoru, u některých zůstane po opracování hrany takový nepěkný proužek se kterým se nedá nic udělat. Ale takových věcí u kterých je víc možností na výběr je hodně, hlavně u kování. Panty dvířek - s tlumičem či bez, výsuvy šuplíků - to samý a navíc třeba výsuv v elektrice - možnost šuplíku bez úchytky. Rohový skříňky - použití karuselu nebo různě vyjížděcích košů. Přeji šťastný a hlavně správný výběr a rozhodnutí.

cemix1

Víte, já zase nemám rád prototypovou výrobu-TRUHLÁŘE bez ucelených skříní a hlavně dořešených detailů na nábytku. Třeba Váš argument o 2mm ABS je nesmysl. Pokud ji neumí pořádně nalepit bez otřepů a mezery mezi laminem a ABS tak je jedno jak je tlustá. Výsledek je otřesný a vezme si za to hloupé lamino stejné peníze jako za foliovaná dvířka. Pohybuji se v této sféře už pár let a pokud si zákazník vymýšlí hlouposti které mu pouze ten Váš tzv.truhlář naslibuje a pak si s tím nevý při montáži rady tak je to špatně. Na českém trhu jsou pořád i velice kvalitní výrobci potažmo prodejci kuchyňského nábytku. Bohužel v duchu hesla za málo peněz hodně muziky jak si představují mnozí lidé to opravdu nejde. Pokud chcete kvalitu tak ta prostě něco stojí. Jak jsem někde četl o kvalitě se musíte přesvědčit sami na studiích. Pokud jsou křivá padající dvířka už na studiu, drhne zásuvka při posuvu, odlepující se hrana nebo folie ze dveří, oštípané korpusy atd. tak co to bude dělat v provozu u Vás doma? Dál je důležítá tloušťka použitého lamina na korpusy skříněk. Česká a německá výroba používají 18 a 19mm ty jsou na nábytek určené, poláci 16mm když je korpus skříně širší jak 60cm tak se z 16mm lamina samovolně prohýbají police a co teprve kontejnery. Dál jestli je v základu plnovýsuv zásuvek a od jakého výrobce=vyšší nosnost zásuvky=delší životnost při používání. Rozhodně pokud nechcete řešit do dvou let upadávající dvířka a nefunkční zásuvky vyplatí se si projít pár studií a udělat si obrázek. Nevybírat jen podle ceny! Pročtěte si pár diskusí a uvidíte.

no aťmi nikdo netvrdí že ABS2-ka je horší než 0.5-ka, která se už u normálních truhlářů dodává na skříňky pouze do stran, kde není vidět na první pohled. Patrně jste neviděl správně a kvalitně provedený výrobek s ABS 2-ky. Jeto asi tak, jak když srovnáváte fabii s felicií. Pokud v tom nevidíte rozdíl je to Vaše věc, ale jste o 10 let zpátky. Mj. nemluvím o hranách z hliníku, které jsou dalším stupňem hran a ty se také provádějí min v tl. 2.0mm (odhaduji). To je pak už dost super věc. Zdravím.

cemix1

Není horší ani lepší pokud máte dobře seřízenou olepovačku hran. Je to stejný materiál jen každý určený na trochu něco jiného. 0,5ABS se používá na korpusy skříněk třeba do kuchyně a 2mm se s oblibou používá na lamino dvířka aby to vypadalo honosněji. Hliníková hrana ta opravdu kovová je pouze na dvířka nábytku a je tak pracná na sesazování rohů pod 45 stupňovým úhlem a drahý profil, že si to stejně nikdo nevezme. Krom toho jsou hrany opravdu ostré a v kuchyni s rozmočenýma rukama i dosti bolestivé! Do kanceláře snad. Ale není to lepší ani horší jde pouze o design.

Jen takový upřesnění, co máte na mysli pojmem - TRUHLÁŘE bez ucelených skříní? Nábytek dělaný na zakázku na míru je vlastně pokaždý prototypová výroba. V jistých věcech s Vámi souhlasím, v jiných si myslím něco jiného. Největší problém obecně asi bude, že běžný zákazník i když si projde několik studií a navštíví stejný počet truhlářů, tak stejně neví na co se má vlastně zaměřit. Každý mu ukáže ten svůj styl, ale nikdo není absolutně dokonalý. Jenom plnovýsuvů je víc druhů a každý má svý pro a proti. Zákazník vidí jen plnovýsuv, pro něho jsou všechny skoro stejný, to samý panty dvířek. O různých drátěných programech ani nemluvě. Co mě osobně pokaždý dokáže hnout žlučí jsou korpusy skříněk sešroubovaný konfirmáty. Potom to není nábytek, ale stavebnice a to si můžete koupit v marketu a ne si to nechat dělat na zakázku.

cemix1

Pod tím pojmem přesně to co popisujete dál. Šroubované korpusy, oštípané hrany po řezech, nesedící hranění atd.Přesně to co můžete čekat od garážové výroby a tomu se v česku říká "zakázková výroba". Jsem truhlář a pokud budou korpusy klížené a ne šroubované a použité kování nebude no-name nebo italské tak cena tohoto nábytku ne na materiálu, ale na PRÁCI bude stejná a spíše vyšší než když si to koupíte od Alna, Schülera, Nobilia, Nolte, Ewe, Rotpunkt, Danküche, Schmidt! To je bohužel holý fakt. Můžete s tím nesouhlasit, ale je spousta pseudo kuchyňských studií a potažmo tzv. TRUHLÁŘŮ.

Shodneme se jistě na tom, že garážová výroba, kde má dotyčný je sám, nebo nejvejš dva a má jakous takous olepovačku a k tomu formátku "rumunku", znalci vědí o čem je řeč, tak to většinou vypadá tak jak popisujete. Ale existuje spousta truhláren kde odvádějí skvělou práci. To je osobní zkušenost. Ale vždycky záleží na lidech. Když bude u pily stát "umělec" který si ji neumí seřídit, tak mu bude předřez na draka a vzadu mu bude pila ometat a vesele bude řezat. A klidně může mít Altendorfa v plný palbě.

Mnoho let jsem taky pracoval jako truhlář v zakázkový výrobě a stávalo se hodně často, že přišel zákazník s tím, že potřebuje dodělat skříň na míru, protože mu ji nikdo nechtěl udělat. Že ať si to sestaví z typovejch modulů 45, 60, 80 cm.

Samozřejmě když se dělá nábytek na míru tak s tím je víc práce než když se to seká v sériovce, jeden kus jako druhej. Ale kdyby měli dělat taky každej kus jinej tak to vyjde taky pěkně kulatě.

prosím Vás,pokud děláte truhlařinu a nepodaří se Vám sešroubovat korpus k sobě s přesností do 0.2mm, tak byste asi se měl vrátit do učňovského zařízení. Proč tu vlastně rozebíráme oblast, která je absolutně výrobně triviální a je záležitostí pouze šikovnosti a záležitostí nářadí, které přis vé kvalitě vám zaručí i kvalitu výrobku. O lepených korpusech k sobě, nezlobte se, ale slyším poprvé. Zdá se mi, že jdete trasou: "Proč to dělat jednoduše, když to můžu dělat složitě. Ovšem truhlář nejsem, Mám však kuch.linku od truhláře na míru a o lepení korpusů k sobě nebyla zmínka. Navíc kuchyň není auto, abych zde šteloval desetiny mm. Zdravím Mira.

Lepený (týblovaný) korpusy jsou klasika která se v poslední době obchází šroubováním pomocí konfirmátů. Je to rychlejší, ale osobně si o tom myslím svý a není to nic pěknýho. Nějak jsem nepochopil, když tvrdíte, že kuchyň není auto a tudíž se nemusí štelovat na desetiny a na začátku příspěvku, že je třeba šroubovat korpus na 0,2 mm.

Jen tak na okraj bych moc rád viděl truhláře kterej dělá korpusy na 0,2 mm. Klidně se na něho pojedu kouknout kamkoliv v republice. Nejen korpusy, ale cokoliv v truhlařině se dělá s přesností 0,5 až 1 mm. To není zámečnictví. Jediný kde se operuje v truhlařině s desetinami je kalibračka. Tam stačí desetina dvě a rázem je probroušeno a tudíž vystaráno.

alf*

masivní dvířka si truhlář také objedná, proč by se s nimi pachtil.

ABS 0,5 nebo 2 mm, to je o tom kam ta hrana přijde, ale na korpusy nemá význam, dvířka budou folie nebo ten masiv tak také ne. Ale třeba na knihovničku (přední strany polic nebo další nábytek tam bych dal 2 mm víc vydrží a lépe vypadá. Pokud dvířka z masivu tak to chce minimálně to co je vidět z alespoň dýhované desky. Nepěkný proužek není hranou, ale tím kdo to vyrábí, takového nebrat když si neumí seřídit mašinu. Známý si dělal hromadu věcí na obyčejné cirkulce, nic neměl oštípané, podložil si to, pořádně nabroušený kotouč, frézoval na tom. Zabere to ale moc času, jeho to ale baví si s tím hrát.

Kování, tam bude rozdíl v ceně, zásuvka, jen v ceně kování může stát cca od 30 do 3000 korun. Bezúchytkové moc nedoporučuji, je to možná elegantní, ale kdo to má po čase nadává, že má ohmataná dvířka v místě kde je potřeba zatlačit. Je možné ovládat je dálkově, ale jak hledám s rukou opatlanou od mouky ovladač, to bych nechtěl.

Variantou dvířek v horních skříňkách mohou být roletky plastové nebo masivní.

Když ne sami, s nějakým místním TRUHLÁŘEM za svých 200 dostanete jistě více muziky.

starena*
hodnocení

0x

Vzhledem k financím, které jste ochotni investovat se mrkněte na netu na kuchyně Karásek, ti patří k dražším, nebo nedávno v diskusi byly doporučeni kuchyně Dušek s tím, že nejsou až tak drazí s výbornými službami.

hgfgh
hodnocení

0x

my jsem si pořídili také novou kuchyn před měsícem a máme ji od Decodomu, www.decodom.sk, jsme s tím spojení,mají stejně kvalitné kování tako koryna nebo sykora.nabízí šikoké spektrum drátěných systémů, osvětlených polic atd...myslím,že je to cenově levnější než koryna nebo sykora.Jena a podobné obchody prodávají převážně polské kuchyně a ty fakt neberte,to se Vám opravdu rozpadá pod rukama.takže jestli Vám nabízí 30.000 slevu na korynu,tak bych se na to možná vykašlala a udělala si fakt třeba s decodomu za levnější peníze a nakonec těch 30.000 v podstatě taky ušetříte o proti cenám v koryně.Mrkněte na stránky toho decodomu,dělají fakt moc pěkný kuchyně a já si tu naši nemůžu vynachválit.Stála 150.000,- do "L"ale je fakt krásná.je to na Vás a držím palečky pro dobrou volbu :)

libca*

Zdravím, také máme kuchyň od Decodomu (z skladydusek.cz/... do L velikosti cca 200+300cm, za něco přes 60.000 Kč a jsme hodně spokojeni. Řekl bych, že mají jeden z nej poměrů cena x kvalita. Sýkora je možná lepší, ale ty ceny jsou trojnásobné.

zdenka*
hodnocení

0x

Dobrý den,tak si tady zase pročítám diskuse o kuchyních a jsem šťastná,že už to máme za sebou.Před půl rokem jsme také začali s plánováním kuchyně a navštívili jsme několik studií,včetně Oresi.Naštěstí jsem tuto diskusi včas objevila a v Oresi už nás nikdo neviděl.Nakonec jsem tady na diskusi o dvířkách narazila na zmínku o Truhlářství Vančura z Hrusic a domluvili si s nimi schůzku.Od začátku jsme byli nadšení jednáním a ochotou jak paní Vančurové,tak jejího manžela.Od minulé středy mám od nich kuchyň a jsem 100% spokojená.Vše dopadlo podle představ.Předběžně jsme si dohodli termín,který dodrželi.Kuchyň montovali 3 dny.První den namontovali skříňky,druhý den si na dílně připravili desku se dřezem a třetí den ji přijeli dodělat. Navíc nám paní Vančurová vychytala pár drobností,které jsme měli v našem návrhu. Fakt je doporučuji.Na jejich internetové stránce sice nabídka materiálu z kterého dělají není nic moc,ale ve skutečnosti vyrobí snad cokoliv. Vybrali jsme dobře a děkujeme na přání pošlu foto*ua*

grafic
hodnocení

0x

Dobrý den.Náhodou jsem narazil na tuto stránku,tak se taky podělím o zkušenosti.Jelikož jsme ze Sev.Moravy,tak jsme si nechali vyrobit kuchyň od firmy Fima kuchyně.Sídlí v Novém Jičíně,Ostravě a Frýdku-Místku.Tuším,že jejich montážník pracuje i pro kuchyně Hanák.Říkali jsme si,že chceme hlavně kvalitu,tak proto jsme šli do studia a ne někde ke stolařům.Už nikdy bychom tu chybu neudělali,protože dokud si neověříte u někoho doma,kdo si už linku nechal od té firmy dělat,jaká ta kvalita je,věřte,že ty peníze potom mockrát opláčete.A to nezmiňuju jejich přístup k reklamacím.Jo,když už jednou něco zaplatíte...!Tak hodně štěstí při výběru!

jarmik*
hodnocení

0x

Kuchyně se na poradte.cz točí pravidelně, prolistujte archiv.

Manželka dělala léta v Koryně, už ale zase pár let ne, takže je jí to naprosto jedno, ale pořád ji považuje za dobrou: něco jako nejlevnější ze střední třídy.

My měli od nich kuchyň v bytě a pak v domě, pokaždé v jiném městě. A problém jsme neměli, to je asi, co k tomu mohu říct.

Dle zkušeností z práce v Koryně manželka nechce nikdy kuchyň od truhláře, tvrdí, že se stává, že hodně nasibujou, ale nedotáhnou dobře do konce pořádně a pak za ní chodili lidi, aby studio dodělalo kuchyň, kterou nechal rozdělanou truhlář.

(Dodvávám, že mám nulový zájem o flame, pouze přidávám jednu pravdivou zkušenost člověka z oboru. Jistě to nevylučuje, že jsou lidé, kteří mají svoji kuchyň od truhláře rádi).

ewa*

Připojuji se k dotazu-hledám šikovného truhláře,který vyrobí kuchyň na míru,pokud možno se na kuchyně specializuje(Praha).Na základě zde výše uvedeného tipu jsem oslovila truhlářství Vančura, zatím od nich žádná odpověď.Kuchyňské studio nechci.

h*
hodnocení

0x

Zdravím všechny,

stěhujeme se do novostavby a tak také řeším novou kuchyni. Mám projekty od koryny,hanáka, schullera a Sýkory. Nepochybně nejkvalitnější je Schuller, ale cenově je drobátko víš:). Nejvíce mne zaujaly kuchyně od Sýkory. Nemáte s nimi někdo - jakoukoli zkušenost?

Když jsem se před 1/2rokem poprvé poohlížela po kuchyních, tak se mi všechny studia zdály hrozně předražené. Domnívala jsem se, že si tedy nechám vyrobit kuchyni od truhláře, než došlo na první návrh. Nejenže truhlář nedokáže přesně poradit v uspořádání kuchyně, ale hlavně, když mi spočetli cen. nabídku, tak mi vyšel o cca 30-50levněji než studio, ALE bez všech vymožeností co dneska moderní studia nabízí - např.carusely atd.

děkuji

Hanka

simika*
hodnocení

0x

Mám kuchyni Oresi a musím říct, že jsem ráda, že jsem diskusi o tom, jak jsou strašní, objevila až poté, co jsem si kuchyni objednala. Hlavně protože jako všude a ve všem je to o lidech. Já jsem totiž naprosto spokojená. Neměla jsem žádný problém ani ve studiu při objednávce, ani při dodání a nakonec ani při montáži. Žádná reklamace, veškeré komponenty byly dobře zabalené, nebyly poškrábané, nic nechybělo.

Co se týče ceny, Oresi je možná z levnějších, ale umějí vše, co je teď in (ve smyslu praktičnosti), včetně zásuvek, výsuvů s tlumením, drátěného programu do potravinových skříní, veškeré spotřebiče jsou vestavné apod. Měla jsem udělané srovnatelné návrhy z Oresi, Sykory , Koryny a Hanáka (se stejnou značkou a typy spotřebičů) a bylo to Oresi o 1/3 levnější než Sykora (druhá nejlevnější Koryna a pak Hanák - tyto dvě studia ale neuměly vše, co jsem si vymyslela). Posílám obrázek návrhu a pak samotné realizace. Jak vidíte, jedná se o panelákovou kuchyni, s dost problematickými rozměry.

Navštívila jsem studio Oresi ve Vršovicích - kuchyne-oresi.cz/... a pán (bohužel už si nepamatuji jméno), ač se zdál na první pohled "suchar", se nakonec ukázal jako velký odborník a znalec. Celý můj návrh se mnou prošel, poradil mi, kde jsem váhala a měl věcné připomínky k mým požadavkům. Navíc ve studiu jsou instalovány všechny věci, které jsem chtěla vidět, "osahat"si je a říct - tohle chci... Čím mě dostal pán asi nejvíc bylo, že když mi kuchyň přivezli (zhruba za 2 měsíce), volal mi ten den, že mi posílá zpět 190 Kč za jednu úchytku, kterou jsem tam nakonec nechtěla... A opravdu, řidič mi spolu s originálem faktury dovezl i ty peníze a dobropis k tomu :)

Byla jsem ve studiu celkem 2x - jednou kvůli návrhu a podruhé už kvůli kvůli doladění detailů a sepsání objednávky. Vše v průběhu zhruba 10 dnů. V té době jsem však ještě neměla vyřešenou elektroinstalaci atd, takže mě až zaskočilo, že kuchyně by mohla být hotová do 1 měsíce (jedná se o sériovou výrobu, takže měli téměř vše skladem). Proto jsem se s nimi domluvila, že mi kuchyň dodají až za 7 týdnů. Nebyl s tím vůbec žádný problém. Instalaci jsem si domlouvala zvlášť - nenutí vás využívat služby nějaké společnosti, jen vám jí doporučí. Obeslala jsem pár firem, které se zabývají montáží kuchyní a jednu vybrala. Tady vidím jedinou chybu, kterou jsem udělala a to, že jsem nezvolila tu jejich. Ne snad protože si s tím montéři nevěděli rady, ale protože špatně odhadli čas, který bude potřebný na instalaci (zhruba o 6 hodin), takže si myslím, že jsem za montáž dala víc, než bych dala u té jejich firmy.

Kuchyň už mám zhruba rok a i když je dost využívaná, doposud nemám žádné závady a JSEM NAPROSTO SPOKOJENÁ!

doplněno 14.07.09 23:15:

Uaaa, obrazek nevlozim, protoze ho mam v praci, ne v tomto PC doma :(

doplněno 15.07.09 12:29:

Doplněny obrázky - vizualizace:

megaupload.cz/ima/...

Skutečnost:

megaupload.cz/...

fanyn7*

milá paní,

to co tady píšete je fakt dost hloupá propagace polského dodavatele špatných nábytkových dílců i jejich prodejce "firmu Oresi"

Proč hloupá?Vysvětlím.

Vůbec se nedivím,že máte za povinnost jako zaměstnanec "firmy Oresi" eliminovat špatné zkušenosti zákazníků.Ale proboha proč to aspoň nedáte PR odborníkovi ke kontrole.Každý by vám poradil vědí jak se mají bludy šířit aby jim masy uvěřily a aby to nevyznělo takto trapně!

A navýsost troufalé se pokoušet vyvolat dojem,že se můžete s někým srovnávat!Vaše kvality jsou opravdu ale opravdu neporovnatelné s ničím.

Za váš výčet kvalit "firmy Oresi" by se opravdu nestyděla jakákoliv opravdová značka.

Jistě sama dobře víte,že váš chlebodárce se k opravdovým značkám jako je Koryna Hanák Sýkora nemůže ani kdyby se snažil sebevíc lhát jakkoliv přiblížit.Výše zmiňované firmy vyrábí skutečný nábytek ne jeho imitace.Vaše špatné nábytkové dílce,které se stloukají a sešroubovávají u zákazníka na podlaze nemají s opravdovým nábytkem zhola nic podobného.

A cena?Chtěl bych vidět konečnou cenu za kompletní dodávku!

Nejvíce vtipný je odkaz na vaši prodejnu.Gratuluji.

simika*

Tak to jste mě opravdu pobavil! Já jim dělám promo? Jestli ano, tak jen protože jsem spokojený zákazník. A víte co mi vadí? Ten internetový trend, že lidé si umí jen stěžovat, nikdo nechválí. Pak se stává, že lidé zavrhnou nějakou značku jen protože si našli negativní recenzi na webu. Ale už málokdo vám řekne, že se rozhodl pro nákup určité věci, protože na to viděl kladnou recenzi od uživatele (nemluvím o PR)

Rozhodně bych nenazvala svojí kuchyni levnou. Tato sestava stála bez spotřebičů 60 tisíc. Spotřebiče jsem si kupovala přímo u výrobce, protože tam mám kamaráda. Škoda, že tady nemám fakturu, klidně bych vám jí sem přiložila...

Odkaz na vršovickou pobočku jsem sem uvedla jen proto, abych zdůraznila, že je vše je o lidech. Na jiných pobočkách můžou mít lidé jinou zkušenost.

Ale proč se vůbec snažím vás přesvědčit, vy jste se rozhodl, že budete negativní, takže jakékoliv moje další argumenty nemají smysl. A nebo víte co? Protože jste mě opravdu "našlápl"- fakturu oskenuji a zítra ji sem vložím.

doplněno 16.07.09 19:14:

Opravuji informaci o ceně, byla jsem asi z vašeho útočného tónu tak zaskočená, že jsem jí napsala špatně. Celkově stála ne 60 tis., ale 90 tis. Takže ač to bylo v akci, žádná láce to určitě nebyla. Hledala jsem i cenové návrhy od Sykory a Hanáka, ale už nemám papíry od nich, abych to sem také vložila, mám jen poznamenánu cenu od Sykory - ta byla cca 250 tis. (včetně spotřebičů a světel). A to mi na kuchyň o rozměrech 1,8 m (potravinové skříně a mikrovlnka s troubou) a roh 1,5m x 3,2m přišlo opravdu dost.

Fakturu mám připravenu, zítra ji sem dám.

doplněno 17.07.09 08:37:

Faktura:

megaupload.cz/...

megaupload.cz/...

megaupload.cz/...

Ještě jedna vizualizace a výsledek:

megaupload.cz/...

megaupload.cz/...

johans*
hodnocení

0x

Zdravim Vas. Neznáte nějakého dobrého vyrobce kuchyní v okolí Bystřice pod hostýnem? Ale určitě ne Oresi a jim podobní. Děkuji.

Johanová

mf*
hodnocení

0x

Dle mého názoru si tady obrázek o správnosti výběru neuděláte,protože většina pisatelů je anonymních a podle toho co tady čtu,jsou to lidi z vedlejšího studia a chtěji pošpinit svou konkurenci i za cenu těchto prasáren.Nejlépe uděláte,když si najdete někho,kdo už VÁŽNĚ kuchyň z daného studia má a s ním se o tomto pobavíte.Jak se říká "papír snese všechno" a takové diskuzní místa většinou nahrávají těm kdo chtějí někoho za každou cenu pošpinit i když ani zákazníkama ve skutečnosti nejsou. M.F.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]