Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HDO spínač vs kolaudace

Od: maniacios odpovědí: 5 změna:

DObrý den, v rozvaděči mi chybí HDO spínač na noční proud.Tak jsem byl na čezu a dali mi lejstro kvůli revizní zprávě, kterou pak vyplněnou musím vrátit a že prý mi tam obratem pošlou technika na připojení toho hdo spínače. Podotýkám, že dům ještě není zkolaudovaný ale chceme se již nyní stěhovat. Tarif mám D45 s přímotopem. Známej mi povidal, jestli prý ta kolaudace není nutná před tou instalací hdo...tak nevím, ale na čezu nic neříkali...co myslíte?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

má to už č.p.? Elektrika je komlet na revizi hotová? Pak revidujte..

maniacisos
hodnocení

revize na elektriku je hotová zatím č.p. nemáme a všude uvádíme pouze parcelní číslo. Když jsem na čezu žádal o změnu tarifu ze stavebního na normální s tím přímotopem, tak paní říkala, že stačí parcelní číslo a kolaudace není nutná

mogio
hodnocení

0x

kolaudaci mit nemusis. sice mi zhruba 2 roky zpatky nekdo z cezu neco takoveho tvrdil, ale normalne mi hdo dali i bez ni. Mam TC a jak bych mel jinak v zime stavbu vytapet? stacila castecna revize privodu k cerpadlu, protoze zbytek se vlastne teprve tvoril.

uska*
hodnocení

0x

Kolaudace není nutná. Já po revizi el jsem požádala v průběhu stavby o tarif D45 d a bezproblému jsem jej dostala. A to na stavbě nebyly ani okna. Uvedla jsem parcelní číslo, po kolaudaci jsem udělala změnu na číslo popisné. Toť vše.

hodnocení

0x

Proč se řeší zbytečná otázka? ČEZ se jasně vyjádřil a i když bude někdo mít jinou zkušenost, tak je rozhodující názor dané pobočky, která dělá připojení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]