Nejste přihlášen/a.
Dnes jsme k bazénu připojili pískovou filtraci.Po napuštění vody a spuštění filtrace začala voda vytékat úplně navrchu,kolem ventilu,resp. té páčky,kterou se filtrace přepíná. Když jsme to rozdělali,je zespodu vidět jen pružina a žádné těsnění.Poradí nám, prosím, někdo co s tím?
Nenapsal jste o jakou značku se jedná. Mám proStar 4 a tu bych v tomhle případě reklamoval, protože v té části snad není nic co bych mohl sám napravit.
doplněno 18.06.14 21:54:bral jsem to tak, že jsem ji vybalil z krabice, složil podle návodu (vršek byl komplet) a pustil, vše šlapalo jak mělo kromě těsnění víka, které jsem špatně přidělal... ale v té popisované části nebylo nic, co bych mohl pokazit sám Je-li nová tak bych reklamoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.