Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čištění lahví sodastream

Od: smradoch odpovědí: 10 změna:
Ahoj, pokud máte doma, čím čistit láhve od sodastreamu? Po čase je ta láhev prostě cítit a nestačí to umýt jarem.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Prodávají se speciální Sodastream tablety na čištění lahví.Já používám přes dva roky, lahev nezapáchá, ale občas přeci jen tabletu vhodím, aby se vyčistila, kdyby tam náhodou byly nějaké batkerie.

hodnocení

0x

Jestli myslíte tudle, tak tu sem ještě ničím jiným než vodou neumýval. Používám ji 2 roky a vůbec není cítit. Já si totiž sifon dělam do 2l PET lahví do lednice a prázdnou láhev Sodastreamu nechávám prázdnou otevřenou položenou vedle přístroje.

Čištění lahví sodastream

betaraybill*
hodnocení

0x

A já mám starou sifonovou lahev ještě z dob komančů

timkim*
hodnocení

0x

Hlavně ji nedávejte do myčky, nebo do ni nelejte vroucí vodu :-D Doporučil bych 5% roztok sava a potom důkladně vymýt a nechávat otevřené.

josnow*
hodnocení

0x

Kyselina citronová. Kupte pytlík, rozpusťte v teplé vodě, nalijte do láhve a nechte přes noc. Druhý den důkladně vypláchněte.

hodnocení

0x

Pokuď máte uvnitř nános,tak trochu teplé vody a hrst rýže a protřepávát,protřepávát jako šejkrem a uvidíte,jak prokoukne!

hodnocení

0x
Já to dělám obyčejným kulatym kartáčem na láhve a jsou jak nový.

smradoch
hodnocení

Děkuju za tipy, vyzkouším všechny. Ještě jsem dostal tip na přípravek na mytí nádobí do myček. Trošičku nalít/nasypat do láhve, protrepat, nechat působit a pak pořádně vyplachnout. Tak snad něco z toho bude OK. Ještě jednou díky.

ujendys*
hodnocení

0x

zevnitř pomohl ocet ale jak jí umeju z venčí když mi v tom brání ta sítovina mám tu komunistickou láhev

soso
hodnocení

0x

savo proti plesni v spreji nadhrne vybieli a vydezinfikuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]