Zamražená svačina?

Od: Datum: 03.08.14 23:56 odpovědí: 5 změna: 04.08.14 10:52

Zdravím, jsem líná si chystat ráno jídlo a tak mě napadlo, jestli se dá rohlík s máslem a šunkou předpřipravit a dát do mrazáku? Jestli to pak bude pořivatelné? resp. co vás napadá, co se dá do mrazáku předchystat a pak jen ráno vytáhnout a sníst autě? Díky


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 04.08.14 00:11

No do mrazáku. to je zbytečně zničená chuť a struktura potraviny. Rychlé podchlazení je o jiných zařízeních než je domácí mražák.
Myslím, že by stačilo do lednice a ve vzduchotěsném obalu (alobal, mikroten, miska).

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 04.08.14 00:24
avatar

u rohlíku a másla není co zničit, takže je to úplně jedno

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ben®
Datum: 04.08.14 00:28
avatar

Dobrý den, pokud zamrazíte čerstvý rohlík, tak po rozmražení je to rohlík gumový. Ovšem, to neplatí u chleba, který je perfektní i po rozmražení. Zkuste to s obloženým chlebem, ale také počítejte s tím, že to rozmražení bude nějakou dobu trvat - jinak Vám to bude křupat v puse.

Zdravím!

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 04.08.14 00:30
avatar
Běžně si chytám svačinu večer, zabalím do potravinové fólie a dám do ledničky. Ráno je jak čerstvá
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 04.08.14 10:52
avatar

Vyzkoušejte obojí. Do ledničky nebo na mražák. A uvidíte, co vám bude chutnat více. Taky asi bude záležet na tom, jestli v horkém létě maso nebo šunka anebo sýr. ;)

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.