Nejste přihlášen/a.
0x
NE.! Písek obsahuje jíl a ten způsobí, že se Vám zrna písku nesloučí s cementem. Nejlepší řešení je, koupit betonářský štěrk.
Ten je jemný a dá se pěkně zahladit. Na hrubší práce je lepší kačírek, nebo betonářský štěrk. Nenasává tolik vody a beton je pak jako bunkr.! Pokud potřebujete voděodolný beton, pak je dobré tam nalít trošku vodního skla.
Každopádně do betonu vždy ,,ostrý" písek, pokud jde o to někde něco na chvíli zamáznout stačí i prosívka
voděodolný nepotřebuji,zůstal mi trochu písek na zdění,tak jsem ho chtěl využít na beton ale když to nejde tak ne no
a ten kačírek se smíchá jenom s tím cementem? to stačí nebo mám přidat písek jaký teda.
Pokud do štěrku, či kačírku přidáte písek, pak zásadně beton znehodnotíte.!
Venku Vám vydrží tak tři až pět let a pak se mrazem rozsype.
Takže ŽÁDNÝ písek.
A neexistuje unimalt na beton?
doplněno 16.06.14 22:48:nebo ten co používají cestáři na zimu by stačil?
doplněno 16.06.14 22:54:právě potřebuju jenom něco zamáznout,takže asi v pytlích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.