Nejste přihlášen/a.
Zdravím V sobotu jsme jako dárek dostali nový nafukovací bazén. Není moc velký, ale takový střední, který nám bohatě vyhovuje. Chceme si do něj koupit filtraci a jelikož jsem na takové věci laik, tak se chci zeptat jaký druh filtrace je nejlepší. Nebo jaká značka filtrace je nejlepší. Máte doma bazén? Jakou filtraci používáte? Děkuji za rady.
Na 5-6m3 kartušová stačit spolehlivě NEBUDE i když asi máme rozdílné představy o tomto pojmu. Mám bazen od Intexu 2,5m3 a kartušovka 50W origo k tomu a je to skoro jedno, jestli běží nebo ne. Jaký příkon měla vaše filtrace? Předloni jsem to docela úspěšně řešil ponorným čerpadlem od Alka, kterým jsem hnal vodu přes kartušový filtr. Jednoznačně bych upřednostnil pískovou filtraci, klidně základní model, ale vyhnul bych se typické "číně". V Mountfieldu začínají ceny na 2000,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.