Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sprejeři - jakou barvu použít, aby šla omýt

Od: dinda* odpovědí: 2 změna:

Mohl by mi někdo poradit, jakou použít barvu na balkon? bydlím v přízemí a rádoby umělci mi ho opět počmárají. Jedná se o 3m/2

nebaví mě natírat dookola a nebo radu jak na ty potvory. Děkuji Předem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

0x

dobry vecer asi nejlepsi by bylo nainstalovat tam mikrokameru ktera je bezdratova a da se z ni nahravat na video a mate i pachatele ale barva na barvu ktera se da smejt asi nei necistoty jako bahno prach to ano ale barvu asi ne to by vam i poradí kde se prodavaji barvy ale se snimkem z kamery muzete i na policii

jabraka*
hodnocení

0x

Myslím,že nepomůže žádný druh barvy.Na všem bude spray držet.A volat policii,když kluka nebudete držet za ruku se sprayem také nemá cenu.Kamera by byla dobrá věc,ale průkaznou cenu nemá,je to jako když policie měří rychlost aut.Jediné je,podat trestní oznámení za škodu,ale těžko vyčíslíte víc jako 20 tis,aby to byl trestný čin.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]