Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím přilepit kovovou kolejničku na dřevo

Od: valassko* odpovědí: 6 změna:

Čím a jak přilepit kovovou kolejničku na záclony na dřevěnou lištu? Délka lišty 2,5 m

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

a musí být kovová? jsou i platové, které se dají lehce upevnit

urbanek-ul.cz/...

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Pokud to opravdu nemůže být nějak mechanicky upevněné, zkus "tekuté hřebíky". Je jich spousta druhů, nechci dělat reklamu konkrétnímu výrobci.

2kedar*

"Mamut...!" :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, přes velikou nabídku různých superlepidel jsem učinil celoživotní zkušenost, že nejlepší lepidlo je hřebík. Tím chci říci, že mechanické uchycení je lepší, než lepené. Jednou zatáhnete závěs a tu kolejničku utrhnete. A pokud trváte na lepení, tak si zajistěte vrutem alespoň oba konce a střed. Zdravím!

doplněno 16.06.14 23:43:

pravdomluvny - to je dost možné. Já jsem z generace, která zažila, když Kanagom (za 3,- Kčs) byl revoluční novinkou. Takže, něco o lepení už snad vím.

2kedar*

Svatá pravda.!

pravdomluvny*

Já jsem zase učinil zkušenost, že 90% lidí neumí lepit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]