Nejste přihlášen/a.
dobrý den,mám takový problém mám pračku gorenje wa 61101 a asi pred rokem se prestal točit buben vydělal jsem motor lehce očistil to co jezdí po uhlikách a pračka si prala vesele dál.asi půl roku poté ten samí problém,zase vydělání motoru,tentokraát jsem pořádné očištil uhlíky,to co jezdí po uhlikách atd. pozdější namontování motoru zpět jsem pračku zapl a pračka smrděla i při menší zátěži!dal jsem jen asi 1 kg pradla.smrděla poprvé.kontakty u topného tělesa zkontrolovány ! ale řekl jsem si co tak to trochu smrdí nechám to vyprat,později zkontroluju pak to vymáchám a odstredím u sousedky! motor jsem vydělal a prohlédl jsem ho zádná vyditelna vada! motor jsem jeste jednou ocistil namontoval a zacal prat zase smrad rekl jsem si tentokrát ho nechám jet a smrdi nebo ne zajiste smrděl, u pračky jsem stál kdyby něco po uběhnutí praní následovalo vypouštění a následné odstředování.pračka se připravovala na odstředování a stále nabíhala na vyšší a vyšší otačky a najednou z pod pračky vyšlehla oranžová dlouhá jiskra,pojistky to nevyhodilo pračka ždímala dál ale já jsem ji pro jistotu vypl.pračka je měsíc odstavená tento týden ji budu zkoušet. tímto bych chtěl poprosit zdejší rádce o radu předem moc děkuji...
Osobne by som skusil premazat loziska na bubny. Tiez skuste pozriet ten motor ci nema vo vnutri volake loziska alebo puzdra, ktore by mohli zadrhat nedostatkom namazania alebo uz ich poskodeniu.Vacsinou napr u starterov sa stava, ze loziska sa vyosia nedrzia rovnovahu respektive hadzu zo strany na stranu a potom starter nedokaze roztocit motor..Ked to bude v poriadku, tak mam podozrenie na medzizavitovy skrat na rotore. Ake dlhe su uhliky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.