Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte dá se sehnat jen pojezd na sekačku . Sehnal jsem si starší typ sekačky a je na ní rozbytej pojezd .Docela težko se sní manipuluje bez pojezdu . Jináč vše v pořádku ,,, Děkuji za odpovědi ..
Ahoj. Pokud ta hračka není už moc dlouho vyběhlej typ, měl by se ten pohon dát normálně sehnat. Možná by se tam dal nějak dodat nějaký hodně podobný. Záleží na tom, co mu vlastně je. Jestli má ošubrovaný ty třecí plohy na zabíracích sinchronech ve spojce a to by šlo jen nahradit? Většinou mění tu osu celou i s převodkou.
Vážení, rád bych se také zeptal ohledně pojezdu motorové sekačky. Mám typ TALON a po čištění tlakovou myčkou na podzim jsem ji dal do stodoly a nyní na jaře nějak nejde pojezd, Co se asi s tím mohlo stát? Jak se to dá opět zprovoznit? Pomohlo by něco prostříknout KONKORem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.