Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojezd na sekačku

Od: hurikan* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte dá se sehnat jen pojezd na sekačku . Sehnal jsem si starší typ sekačky a je na ní rozbytej pojezd .Docela težko se sní manipuluje bez pojezdu . Jináč vše v pořádku ,,, Děkuji za odpovědi ..

Pojezd na sekačku

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Možná by pasovala tato: sekacky-zahradni-technika/...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Pokud ta hračka není už moc dlouho vyběhlej typ, měl by se ten pohon dát normálně sehnat. Možná by se tam dal nějak dodat nějaký hodně podobný. Záleží na tom, co mu vlastně je. Jestli má ošubrovaný ty třecí plohy na zabíracích sinchronech ve spojce a to by šlo jen nahradit? Většinou mění tu osu celou i s převodkou.

raadek*
Mám jeden náhradní pojezd. Délka hřídele 51cm.
hurikan*
hodnocení

Mohu se zeptat na cenu?

raadek*
Dal bych vám ho zadarmo, ale záleží odkuď jste.
hurikan*
hodnocení

Královohradecký kraj okres Rychnov nad Kněžnou ,

raadek*
Tak to máte autem 110km. Jestli vám délka hřídele vyhovuje a jste si vědom, že to třeba nebude pasovat, pošlete mi vnitřní poštou tel. číslo a domluvíme se.
hurikan*
hodnocení

Když by jste to nějak vyfotil a mohl ukázat abych vědel o co jde? Děkuji

raadek*
Možná v pátek nebo až příští týden vám to vyfotím. Hlavně si změřte tu hřídel.
hurikan*
hodnocení

Předem děkuji ...A dám vědet rozměr ...

raadek*
Fotil jsem mobilem.
Pojezd na sekačku #2
Pojezd na sekačku #3
Pojezd na sekačku #4
hurikan*
hodnocení

Dobrý den tak rozměr souhlasí .kdyby jste to mohl poslat dobírkou na poštu .?,

doplněno 20.06.14 22:54:

Děkuji.

doplněno 20.06.14 23:01:

Tady je moje imejl adresa vekamaka@seznam.cz prosím kontaktujte mě na ní a dohodnem se .Předem děkuji .

hodnocení

0x

Vážení, rád bych se také zeptal ohledně pojezdu motorové sekačky. Mám typ TALON a po čištění tlakovou myčkou na podzim jsem ji dal do stodoly a nyní na jaře nějak nejde pojezd, Co se asi s tím mohlo stát? Jak se to dá opět zprovoznit? Pomohlo by něco prostříknout KONKORem?

raadek*
Koukněte na bovden. Ten by měl hýbat páčkou na pojezdu a zapínat nebo vypínat pohon. Klíňák řemeničkou normálně točí bez prokluzu?

hurikan*
hodnocení

Dobrý den , číslo tel. nedávám mám stím špatné zkušenosti kontaktujte mě na imelj tam se dohodnem díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]