Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s napájením videotelefonu

Od: kubafunh odpovědí: 1 změna:
Dobry den, na domě mam rozvedenou kabeláž pro videotelefon kterým chci i otvírat branku. Od branky k el rozvadeci v domě vede asi 8mi zilny kabel a v dome od stěny kde chci mit videotelefon do el rozvadece opět asi 8mi zilny kabel. Problém je v tom ze shanim videotelefon který by nemel externí napájení trafem(vypada to hrozne), ale takovy který se da napajet napr z el rozvadece po uz zavedenem 8mi zilnem kabelu. A nebo jsem schopen vyseknout elektriku přímo do stěny kde chci telefon. Pokud na nekdo tip na konkretni videotelefon potažmo nejaké jiné řešení budu velice vděčen. Děkuji mockrát všem za odpoved

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

je možný dvoudrát, po zapojení funguje skvěle, zkušenost před měsícem ...

tssgroup.cz/...

doplněno 20.06.14 13:16:

ještě návod

doplněno 20.06.14 13:23:

nemohu vložit soubor v pdf

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]