Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to udělat aby mi vtubě nezaschlo lepidlo?

Od: plojkl odpovědí: 3 změna:

V tubě mamut glue mi zatvrdlo lepidlo ikdyž sem uzkou trubičku navrchu nechal plnou, jak příště to udělat? Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já tubu vůbec neošroubovávám. Na hraně tuby zapíchnu špendlík a dírečkou vymáčknu tolik, kolik potřebuji a zase špendlík zastrčím a nechám zaschnout. Příště, když je hodně zaschlý, zapíchnu špendlík nový. :-D

hodnocení

0x

Je třeba spotřebovat dřív než zatvrdne! Kdoví čím to je,jednu tubu mamuta -vydržela přes rok při použití nová špička,přes ni krytka,při dalším opět new špička a krytka... druhá tuba vytvrdla do půl roku!

Totéž nejaké těsnění na motory (obdoba červeného silikonu) jedna načatá,ale uzavřená a je ok i po x rocích ,druhá nepoužitá a přesto víc jak polovina je tvrdá jako kámen!

olaf71*
hodnocení

0x

já tu špičku sundám, dám folii, znovu nasadím. příště sundám a použiju novou. pokud to bude po dlouhé době, tak asi bude v háji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]