Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava SDK

Od: tom1981 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

rád bych se informoval na doporucení opravy SDK desky. V mém případe se jedná o následující problém. Mám vykroužené otvory pro dvojkrabici avšak jeden otvor je o neco vetsí a potreboval bych tedy tento otvor v jeho horní cásti zmenšit, jedná se o místo cca 5x2 cm, prosím mohli by jste mi poradit jak postupovat a zda je oprava reálná a jakým způsobem?

Pro info vkladam nakres, jedna se o cervene misto.

Předem děkuji za odpoved.

Tomas

Oprava SDK

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

variant jak toto opravit je mnoho... osobně bych tam ale dal krabičku a díru poté dotmelil...

hodnocení

0x

Pokud jsem pochopil správně, potřebujete zadělat prostor 5x2cm? Stačí uniflot, sádra.

doplněno 12.06.14 17:52:

jenda má dobou radu, pokud se jedná o větší otvor..

jendad

Nevím jak velkou díru jste tam udělal , ale běžně se vyřízne otvor. K tomu se vyřízne odpovídající kus sadrokartonu se sraženými hranami. Za sadrokarton se vloží kousek pásek osb a to se přišoubuje ke starému sadrokaronu šouby na sadrokarton. Pak se ten novy připravený kousek sadrokaronu přišroubuje k osb co je v díře. Stržené hrany a šouby se pak zatmelí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]