Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se opravit fasáda?

Od: tartarus odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám fasádu Baumit GranoporTop zrnitost 1,5. V jedné části to mám posraté od ptáků a otázka zní, jak se toto dá opravit. Jestli koupit tu fasádní barvu zrnitost 1,5 a nějak to štětečkem zaretušovat a nebo co s tím mám dělat. Je to zrovna u vchodových dveří a blbě to vypadá.Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak,tak-hadice s vodou a kartáčkem jemným!nebo malým koštátkem a holubince jdou dolů, Možná nějaká "Wapka" ale vyzkoušet kde nebude vidět či vadit případné poškození!

lmgify
hodnocení

0x

Uvidime, co na to poradi mistni odbornici. Ja jako laik bych zacal svym oblibenym nastrojem - vysokotlakym cisticem ("wapkou") ;) Bud mi nastavit na nejaky mensi tlak a siroky paprsek nebo jestli nejde tlak regulovat, tak to ostrikovat z vetsi dalky (0,5-1m podle tlaku).

web Baumit Granoportop

lmgify

Baumit sam v technickem listu vyrobku tvrdi, ze omitka je omyvatelna, vodoodpudiva a vysoce mechanicky odolna.

Jestli nemate odvahu na ten vysokotlaky vodni cistic, tak to polevat vodou z hadice a zaroven to lehce ometat krouzivymi pohyby nejakym smetackem/kartackem

hodnocení

0x

Záleží jak je to hodně "posraté od ptáků", páč asi bych vzal štetec, vodu, umýt, spláchnot dostatečným množstvím vody..

máte foto?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]