Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám vchodové dveře Salamander od firmy Profiltechnik. Nyní se mi děje to, že dveře začínají nepatrně škrtat v horní části o futra. Rád bych to vyšteloval, ale nemám od toho návod a nechce se mi na takovou prkotinu volat profi servis. Nevíte náhodou někdo, kde je nějaký štelovací mechanismus? Moc by mi to pomohlo. Díky Klabanos.
Dobrý den, ještě si ujasněte, kdy ten problém započal. Může to být způsobeno současným horkem. Nyní poštelujete, potom se ochladí a budete možná štelovat znovu. Někdy je snad lepší chvilku počkat - jako to bylo na vojně po vydání rozkazu. Zdravím!
doplněno 11.06.14 08:25:Já mám kovová vrátka a při výrazné změně teploty drhnou - horko nebo mráz. Už jsem je tedy přibrousil, ale ještě budu vylepšovat. V tom plastu je také kovový rám. Ovšem, jestli je to jiná příčina nemohu vyloučit.
Pokud to není akutní, tak počkejte dva dny - má se výrazně ochladit. Potom uvidíte, zda štelovat či ne, resp.
poštelovat nějaký střed.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.