Nejste přihlášen/a.
Často u televize usneme a probudíme se třeba za tři hodiny.Na
kolik mne příjde takto zaspaná televize? Příkon televize je 200W. Díky za pomoc. Sedláček Jiří.
kolik mne příjde takto zaspaná televize? Příkon televize je 200W. Díky za pomoc. Sedláček Jiří.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
vzhledem k tomu že kwh stojí až 5.70,- je potom cena cca 3.50,-, ale tarify jsou i nižší podle celkové spotřeby domácnosti a může to být i okolo 3 - 3,50 kč za kwh v takovém případě je to (0.6kwh) 2,10,- Kč. Jak prosté, a toto chtěl tazatel asi vědět.
doplněno 11.06.14 10:53:novější TV mají funkci, že když se na ní např. 2h "nehrábne" tak se sama vypne ! zkuste manuál ! doporučuju. Podle mě je to jen otázka správného nastavení TV.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]