Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotřeba plynu 2+1

Od: jury1990 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

budeme se stěhovat do "nového" bytu, kde energie budou psány na mě jako nájemce. Chtěl jsem se zeptat, kolik cca můžou spotřebovat plynu za rok dva dospělí lidé, když v bytě je ohřev, teplo i vaření na plyn? Byt má asi 50 m2. Nejsme nijak rozmazlení vytápět si na 25 stupňů. (koupání je ve sprše) Tak nějak normálně. Chtěl bych vědět odhat v MWh nebo m3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

betaraybill*
hodnocení

2x

odhad? Tady si ho můžete udělat: rwe.cz/... Mně to vyšlo při bytu, ohřevu, vaření a vodě na 1500kč/měsíc což by mohlo být podle mě. Na MWh nebo m3 to počítat nebudu možná to v té kalkulačce je.

hodnocení

2x

Až půjdete plyn do plynáren přihlašovat a domlouvat zálohy, pracovnice se spotřebou mají velké zkušenosti. Většinou se trefí velmi přesně. Dohodněte se s ní. Vlastní zkušenost.

bublinaunosu
hodnocení

0x

Já žiji sám,teplejší měsíce bez topení 20m3 za ohřev teplé vody plus vaření,zima říjen-únor,březen 250m3/měsíc.Poslední vyučtování za únor 2013-únor 2014 - asi 1300 m3.Kubík vyšel se všemi poplatky asi na 17Kč.(rwe).Doporučuji si zapisovat měsíčně stavy z plynoměru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]