Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké regály do sklepa?

Od: alusska* odpovědí: 3 změna:

Milí rádcové, prosím o radu ohedně regálů do sklepa. Mám sklep o rozměru 1,5 m x 4 m. Ráda bych si tam dala nějaké regály, ale nevím jaké. Chci na nich mít různé drobné věci - nic těžkého (kompoty, prázdné sklenice, náhradní nádobí atd.).

Můj problém je ten, že jsem na to sama - není chlap, který by mi to zařídil, smontoval atd.

Můj dotaz tedy zní: kde a jaký regál koupit, aby to nebylo moc drahé, ale aby to nebyl kšunt. Popřípadě vyplatí se nechát regál vyrobit od truhláře?

Za případné tipy děkuji :). Alusska.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Právě jsou v OBI v akci regály, které plní právě Vaše požadavky. Nejsou drahé a montáž spolehlivě zvládnete i Vy.

doplněno 10.06.14 09:14:

Akce trvá do zítřka...

Jaké regály do sklepa?
asd*

Tohle ve sklepě za 5 let shnije - tenký plech bez pozinku, jen mizerná barva. Vyhozené peníze.

ipeli*
hodnocení

0x

Široký výběr regálů různé velikosti i materálu - vše snadno sestavitelné - dokážete-li postavit pokojový sušák - tohle zvládnete taky. all4.cz/... Je nutné vybírat základní regál a k němu případně přídavný. Přídavný sám nestojí. Navíc to máte bez starosti s odvozem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]